Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co gdy......

Po co Wam Facebook lub NK ? Proszę o konkretne argumenty osób mających konto

Polecane posty

Gość a co gdy......

ja osobiscie tego nie rozumiem..nastolatka majaca konto na kaszej klasie to nieporozumienie , portal zostal stwrzony w innym celu -odnajdywanie znajomych sprzed lat - po co teraz istnieje nasza klasa? Nie wiem :D facebook - co tam jest wlasciwie ciekawego ? Gierki dla malorozumnych ludzi ? Czy juz w ogole przestaliscie sie komunikowac w realnym swiecie ? Cale dnie spedzacie wlasnie tam ? Od kontaktów ze znajomymi są imprezy i cudowny wynalazek ( telefon komorkowy i smsy) ....no chyba ,ze macie konto po to by sie lansować zdjęciami ???

Gość całkowicie czarny kot
FB mam po to, żeby widzieć co się dzieje w moim mieście, jakie sa imprezy, kto ma urodziny, jakie ciekawe linki do poczytania wrzucili znajomi, podobnie z muzyką...

Gość milunia lolunia
no bo tam sie daje sweetasnie focie ze swoim ukoffanym :) :D :*

Gość a co gdy......
Polacy stają się takim samym tępym narodem jak Amerykanie :D pogratulować :D

Gość jkiiiiaiaia
Oj Boze, nie moge zroumiec tego typu pytań- to jest, jakby zapytac, dlaczego lubie kolor granatowy- opdowiedz- bo kurwa lubie.No przestance juz z ta Nk lub FB. Jedni to akceptuja i maja, inni nie, i tyle w temacie

Gość mnie informatyk kazał
założyć FB, bo to podobno świetnie promuje stronę firmową... jakoś nie mogę się przemóc.... dla mnie to takie nudne :O

Ze wszystkimi nie mam kontaktu bo nie każdy mieszka tam gdzie ja i bynajmniej nie są to tobie podobne pustaki żeby jedyną dla nich alternatywą spędzania czasu z innymi były imprezy.

Gość Fggfggggg
Ja chce byc na biezaco z tym co dzieje sie u znajomych, a ze jestem za granica, to fajny sposob na komunikowanie sie z nimi, komentowanie fotek itp. Jak mialam roczna przerwe od fb, ale potem nawalolo sie Polakow i jestem tam znow

Gość jkiiiiaiaia
Polacy tak czy siak sa tępym narodem i fakt nie posiadania NK czy Fb nic nie zmieni- Rozumu od braku nk i tak nagle im nie przybedzie

Gość a co gdy......
ja pustakiem ?:D pustakiem możesz być Ty , jeśli podniesasz się oglądając zdjęcia znajomych ...no cóż , główką widzę tak się nasyciła bzdurami z mediów ,że przestała prawidłowo funkcjonować :D

Akurat ja zdjęcia w profilu nie mam więc jakoś niezbyt mi pasuje podniecać się zdjęciami u innych. A pustak jesteś bo użyłeś argumentu imprez.

Gość całkowicie czarny kot
widze, ze autor/ka ma tylko jeden, słuszny punkt widzenia - swoj :D reszta, to banda debili... ;)

Gość a tak z ciekawosciii
Mam pytanie do was : można tam zalozyc konto bez zdjęcia , ze zmyslonymi danymi ? Nie mam zamiaru podawać nazwiska i dat urodzenia i tym podobnych a konto jest mi potrzebne :O prosze o odp miłego człowieka :)))

ja tez lubie ogladac zdjecia innych, poza tym czytac co sie dzieje, co robia moi znajomi itd a takze lubie myslec jak niektorzy sa durni wysylajac zdjecie za zdjeicem prezentujac kazdy szczegol swojego zycia, albo dzieic-o ja pierdole, sa takie matki ktore wysylaja 20 zdjec na tydzien dziecka w roznych pozach\; a tu jemy a tu raczkujemy dlatego ja sie nie udzielam , czasem cos skonmentuje, sama wkleje jakis kawal albo ciekawy link . nie uwazam by bylo cokolwiek die=wnego w posiadaniu konta na fb czy naszej klasie o ile zachowuje sie w tym zdrowy rozsadek

Możesz założyć konto jako kot Garfield jak Ci pasuje. A co do dat to ustawiasz tak aby nikt ich nie widział.

Gość err088
możesz ja wpisalam jako imie i naziwsko postac z kreskówki :classic_cool: zdjecia nie mam i napewno nie wstawie :) a konto tez mi potrzebne jest w pracy , takie portale to strata czasu na głupoty ale coz jak mus to mus

Gość err088
daty tez nie musisz podawac prawdziwej , zaznacz byle co

Gość err088
bo facebook to nic specjalnego , nie wiem co ludzie w tym widzą :D ja wolę wyjsc z psem na spacer czy posprzątac niz siedziec i czytac co robią inni ...a ggucio mnie to obchodzi :D 100 razy lepsza jest kafeteria mozna sie posmiac :D

Gość zabawne jest
okienko "lubię to na fecebooku. dodawane na różnych stronach" i potem mamy na stronie księgarni link do ludzi z fb którzy ją lubią brakuje tego na kafe... opcji dodania lubię to na fb :classic_cool:

Gość mnie tez informatyk
kazal. Dla promocji firmy. Ale jak narazie nie wchodza te zdjecia w google.

Gość za NK przeciw FB
FB mi na nic, dlatego nie mam na nim konta. Na FB trwaja niekonczace sie zawody w konkurencji "najwieksza liczba znajomych" oraz "najwieksza liczba znajomych z obcych krajow". Ludzie sztucznie wytwarzaja sobie zludzenie sieci spolecznej, poprzez zapraszanie znanych im lub nieznanych osob. A do czesci tych osob nigdy by sie na ulicy nie odwazyli zagadac, wiec FB to taki na okretke sposob zeby bez zobowiazan stworzyc sobie wrazenie posiadania wielu znajomych. I wystarczy miec kogos w swoich znajomych, mimo ze nie ma sie w ogole potrzeby spotkac sie z ta osoba, czy nawet zadzwonic i pogadac czy popisac z nia. Ja mam konto na NK, bo dzieki niemu udalo mi sie nawiazac kontakt z osobami z lat szkolnych, z ktorymi chetnie bym sie spotkala i pogadala, co tez udalo nam sie zrobic, czyli zorganizowac przez NK kilka spotkan klasowych. W zaden inny sposob prawdopodobnie nie udaloby nam sie odnalezc. Nie mam natomiast potrzeby dodawania do znajomych osob, z ktorymi nie utrzymuje, nie mam ochoty utrzymywac zadnych bezposrednich kontaktow.

Gość a co gdy......
nooo i nareszcie ktoś coś mądrego napisał :)

Na FB konta nie mam i nie zamierzam mieć. Nawet nie interesuje mnie co to za gówno. A na nk mam już dłuższy czas i jakoś szkoda byłoby mi usunąć konto. Można napisać do znajomych, umówić się na jakiś wyjazd, zobaczyć kiedy ktoś ma urodziny. Choć ja blokuję tę opcję dodawania życzeń w dniu moich urodzin, albo dzień przed żeby nikt mi nie pisał tysiąc razy WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO w duchu życząc wszystkiego najgorszego :D i tak nikt nie myśli nawet o tym co pisze tylko mechanicznie wystukuje na klawiaturze ciąg liter. Z gg nie korzystam. Więc pozostaję przy nk :)

Gość Pani komunikacja
Gadasz jak moja babcia autorko;-) Ja mieszkam za granica,i dzieki nk moge utrzymywac staly konakt z wszystkimi z pl.Bardzo ciesze sie,gdy moge widziec nowe zdjecia dzieci z rodziny,bo przykro mi,ze jestem tak daleko od kraju i nie moge inaczej widziec jak dorastaja.Internet jest tanszy niz sms i mmsy z wszystkimi ludzmi. Facebook jest mi tak samo potrzebny ,bo jest na caly swiat,utrzymuje kontakt z przyjciolmi z calego swiata.Poznaje na fb ludzi z calego swiata,ostatnio bylam na czacie z facetem z Kaliforni.Bardzo ciekawie sie nam pisalo.

bo facebook to nic specjalnego , nie wiem co ludzie w tym widzą" ostatnio umówilismy sie przez FC na wojnę śnieżkową , przyszło ok 80 osób Była niezła bitwa w parku na śnieżki później browar z częscią ludzi,poznaliśmy full fajnych ludzi :D

Gość Pani komunikacja
lubię nowe znajomości ,zwłaszcza z chamerykancami i murzynami , trzeba poznawać nowe kultury i nowe penisy :) i rozsiewać hiv w Polsce :) w Kalifornii zyje najwiecej nosicieli..ale co tam :) fb jest suuupcio !!

Gość mam konto na nk i na fb
odnalazlam wielu znajomych albo oni mnie mieszkam od 9 lat poza granicami PL i fajnie jest miec kontakt ze znajomymi, ktorych tez los porozrzucal po swiecie.