Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co gdy......

Po co Wam Facebook lub NK ? Proszę o konkretne argumenty osób mających konto

Polecane posty

Gość ERTYUIYUYR
to proste-zeby sprawdzac faceta:P

Gość hahhhhaaaa .
Pani komunikacja lubię nowe znajomości ,zwłaszcza z chamerykancami i murzynami , trzeba poznawać nowe kultury i nowe penisy i rozsiewać hiv w Polsce w Kalifornii zyje najwiecej nosicieli..ale co tam fb jest suuupcio !!

Gość kawacieeemna
Facebook służy mi do tego, aby wygodnie i darmowo komunikować się ze znajomymi z innego kraju. Ćwiczę przy tym angielski :D

Gość fdgshd
Ja nie mam konta na naszej klasie i nigdy nie miałam, dlatego na ten temat się nie wypowiem. Mam natomiast konto na facebooku z tego powodu, że właściwie każda wiadomość ze studiów jest przekazywana właśnie tam. Tak samo informacje o imprezach kulturowych (i nie tylko), konferencjach, sympozjach, etc. Ponadto dzięki facebookowi mogę komunikować się ze znajomymi ze studiów pierwszego i drugiego stopnia (studiowałam we Włoszech). Teraz robię doktorat w Polsce, jakieś 300 km od domu rodzinnego i dzięki facebookowi mogę komunikować się z dawnymi znajomymi. Facebook to nie tylko gierki i zdjęcia moi drodzy. To przede wszystkim potężne medium, za pomocą którego można przekazywać wiadomości oraz komunikować się z całym światem. Ja mam znajomych na całym świecie, właśnie dzięki konferencjom, i szkoda byłoby utracić cenne znajomości. Kolejny argument za: otrzymuję całe mnóstwo zaproszeń na konferencje. Gdyby nie facebook nie wiedziałabym o konferencji w Izraelu i nie pojechałabym tam. Przykłady można mnożyć, tylko po co? Dla Autorki facebook to tylko "sweet focie", "komcie" i "gierki".

Gość fdgshd
I po moim elaboracie nikt już nie napisał ani słowa ;).

Gość javvvvvaaa
skończyly sie pomysly :D

Konto na NK, mam po to by mieć kontakt z dawnymi znajomymi z postawówki, gimnazjum, szkoły średniej tudzież z innymi starymi znajomymi.

Konto na NK, mam po to by mieć kontakt z dawnymi znajomymi z postawówki, gimnazjum, szkoły średniej tudzież z innymi starymi znajomymi.

NK mam po to, żeby mieć jakiś tam kontakt ze starymi znajomymi z Polski, a facebooka-bo się zwyczajnie przydaje, prędzej zostanie odczytana na nim wiadomość niż na fonie :)