Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewnnaaa2333

Powiedzcie mi czy to normalne czy ja przesadzam ?

Polecane posty

Gość niezadowolonnaa23
nie mieszkamy razem , on nie powiedzial ze nie jest pewny czy teraz chce sie ozenic ze mna tylko czy wogole ze wzgledu na roznice

Gość podpytanie
a ile macie lat...?

Gość niezadowolonnaa23
Ja jak w niku - 23, on 18 :)

Gość niezadowolonnaa23
to wyzej to podszyw. Ja w tym roku skoncze 24 on 26

Gość Carmen5503
Ja jestem z chłopakiem 4 lata. Dziś mu powiedziałam o mojej kumpeli, której facet w 4 rocznicę się oświadczył. On naszą rocznicę olał, bo byli u niego znajomi. Jeszcze ten jego tekst jak powiedziałam, że też chciałabym ten dzień spędzić inaczej: "Dla mnie to dzien jak każdy. Nie przywiązuje do tego wagi. Przecież Cie nie ubyło". A co do kwestii ślubu, to podobnie jak u autorki - nie jest gotowy, nie wie czy się dogadamy, nie jest pewien. Mnie póki co też się z tym nie spieszy, ale jest mi przykro jak słyszę takie rzeczy...

Gość Carmen5503
Ja jestem z chłopakiem 4 lata. Dziś mu powiedziałam o mojej kumpeli, której facet w 4 rocznicę się oświadczył. On naszą rocznicę olał, bo byli u niego znajomi. Jeszcze ten jego tekst jak powiedziałam, że też chciałabym ten dzień spędzić inaczej: "Dla mnie to dzien jak każdy. Nie przywiązuje do tego wagi. Przecież Cie nie ubyło". A co do kwestii ślubu, to podobnie jak u autorki - nie jest gotowy, nie wie czy się dogadamy, nie jest pewien. Mnie póki co też się z tym nie spieszy, ale jest mi przykro jak słyszę takie rzeczy...

Gość madziooochhaaa
4 lata to duzo , zastanawiam sie po co facet jesst z kobieta jesli nie jest pewny jej ?

Gość ja sie zareczylam po roku
bycia razem , po 2 laTAch slub. Wiec raczej to nie przegiecie

Gość wspolczuje ci
mnie sie oswiadczyl po pol roku