Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

siwusek

DLA LUDZI ZE ŚLĄSKA....GDZIE MOŻNA KUPIĆ FAJNY SAMOCHÓD

Polecane posty

WITAM WSZYSTKICH AUTOMANIAKÓW.CHCE KUPIĆ NOWY SAMOCHÓD...PIENIĄŻKÓW POSIADAM OK.25 TYS.SZCZERZE PODOBA MI SIE SEAT IBIZA,ALE INNE TEZ NIE SA ZLE...SAMA NIEWIEM..ALE PYTAM O TO JAKIE KOMISY SAMOCHODOWE SA SPRAWDZONE PRZEZ WAS....CHODZI TU O OKOLICE RYBNIKA,JASTRZĘBIA ZDROJU,ŻOR...DZIEKUJE

w komisach zawsze chcą zarobić i ciężko jet tam trafić na tani i dobry samochód, osobiście wolę wersję "z ręki do ręki" często zwykli użytkownicy są bardziej fer niż niejeden właściciel komisu 🖐️

JA MYSLE O KUPIENIU AUTA SPROWADZONEGO..GDYZ CAŁA MASA MOICH ZNAJOMYCH KUPIŁA TAKIE SAMOCHODY I SA BARDZO ZADOWOLENI...

Napisz jakiej wielkosci ma byc samochod, z jakim silnikiem, ile ma palic i do czego Ci on bedzie potrzebny.

WIĘC TAK JAK PISAŁAM WCZESNIEJ,SEAT IBIZA JEST ŁADNY..POJEMNOŚC 1.4 NAJLEPIEJ TAK DO 1.8 MAX. OBOJETNE BEZNZYNA CZY DIESEL...

HMMM,WIĘC TAK MERCEDES W OGÓLE MI SIE NIE PODOBA...AUDI SEAT OWSZEM....I OGŁOSZENIE JEST ZE SZCZECINA..KURCZĘ STRASZNIE DALEKO..JA POTRZEBUJE TU KOGOŚ ZE ŚLĄSKA...JUZ SAMA NIEWIEM...OGLĄDAŁAM PARĘ SAMOCHODÓW,ALE MYŚLAŁAM ZE BEDZIE TU KTOŚ KTO POWIE MI GDZIE MOGE SPOTKAC ZAUFANYCH IMPORTERÓW AUT..

AHA TEN NAJNOWSZY MODEL SEATA JEST DO D..Y,TO JUZ BARDZIEJ PODOBA MI SIE TEN OD 2002 ROKU DO 2008 CZY 2009 ONE SZŁY JAK SIE NIE MYLĘ :):):)

Wyłącz caps lock :O I sama nie kupuj , bo wcisną Ci gówno. Idź z jakimś facetem, a jak nie masz z kim , weź najpierw auto do stacji diagnostycznej. Zapłacisz trochę ale będziesz pewna co do stanu pojazdu.

nie no sama nie odwazyłabym się...mam tu znajomego co wie trochę,mnie chodziło tylko o to zeby wiedziec gdzie pojechac przeciez tych samochodów jest masa

Gość falcon89
Wyjazd za granicę po dobre auto na pewno już nie jest konieczny. W Polsce też można natrafić na wyjątkowo korzystne oferty, np. program 600 za 600: http://www.jjgroup.com.pl/index.php/pl/dotacje-do-kredytow . Nabywa się auto oklejone reklamą i w ramach tego to reklamodawca je wpłaca, a nie klient. Tak jakby się z góry otrzymywało formę dodatkowego zarobku, która z kolei nie wymaga od nas żadnego wysiłku, wystarczy tylko używać samochodu.

Gość marla67
Tobie jest po prostu potrzebna wyszukiwarka ogłoszeń motoryzacyjnych - taka w formie programu komputerowego. Polecam w takim razie Moto Scanner - na stronie www.motoscanner.pl możesz ściągnąć wersję demonstracyjną, chociaż akurat radziłbym wydać przynajmniej tę stówkę i mieć nieograniczony dostęp do programu.

Gość gość
A na wszelki wypadek podam ci stronę autoserwisu z twojej okolicy, gdzie możesz kupić części do auta - http://autoserwis.pl/