Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodowita ślązaczka:O

Poznanie rodziców z moim chłopakiem.. jest problem, wstydzę się..:O

Polecane posty

kluska_serowa - dziękuję serdecznie:)) kochana jestes:)

Gość jesteście już 3 lata
a ty mu nie powiedziałaś skąd pochodzisz i kim są twoi rodzice??? A o nim coś wiesz?

kogut zagrodowy - no i tylko potwierdzasz moją teorie ślązaka. Tylko obrażać potrafisz i nic poza tym.

Gość likeacandle
nie kumam :S ja uwielbiam słuchać jak ktoś 'godo' , albo chociaż jak zaciąga po śląsku :D to jest rewelacyjne :D i żałuję że u mnie nikt tak nie mówi. i lubie przebywać w miejscach gdzie mogę chociaż usłyszeć gwarę śląską :P schizujesz się niepotrzebnie moim zdaniem :P może on też lubi -albo jak nie miał okazji -to POlubi :D

I jak tam spotkanie rodziców z chłopakiem? poszło jakoś??? Ja miałam okazję się znowu przekonać jakimi "ciepłymi" ludźmi są ślązacy. Teściowa to mnie zobaczy może za jakieś 3 lata jak mi złość przejdzie.

Gość judytkaa
wspolczuje rodzicom coreczki, jak mozna sie wstydzic wlasnych rodzicow? szok dla mnie, jakby byli jakąś patologią to rozumiem ze strach chlopaka przyprowadzic a tak...zal

Gość rozumie
rozumie Cie doskonale.może weź to w żart 'dziołcho' ! powiedz mu przed tym spotkaniem że musi dobrze słuchać bo rodzice mówią gwarą śląską. ale nie rób przy nim z tego tragedii. po prostu śmiej sie później z nim z tego ;)