Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezenttt

Czy wypada kupić żonie taki prezent?

Polecane posty

Gość za taką kase
wolałaby cos innego np. jakis karnet do SPA , przeciez to ma byc tylko dla niej prezent

A nie możesz jej kupić czegoś,co jej sprawi przyjemność tak po prostu?Coś kobiecego albo coś co lubi...A nie taki badziew...Odkurzacz jako prezent,toś wymyślił...

Gość nigdy bym sobie czegoś takiego
nie kupiła. To jakieś badziewie za duże pieniądze. I gdzie trzymać toto jak już nie używam przy takich rozmiarach?

Gość pysiaczekk
a Ty chciałbyś dostać odkurzacz?

Gość prezenttt
do spa kupiłem jej 2 mc temu , zona ma prawie wszystko i pomyslałem o tym odkurzaczu

Gość prezenttt
ok poszukam cos innego, ale nie mam pojecia, bizuterie ma, spa chodzi, masaze, siłownia to co ja jej mam kupic?

Gość Szaszczak
kup małpie chabrowe gacie

Gość kobieta z marsa
Dokładnie. Nie na prezent! Ja bym się wkurzyła jakby mi mąż taki "prezent" zrobił.

hmm... jak ja bym dostała od męża taki prezent to byłoby mi pprzykro. to tak jakbyś widział w niej tylko spprzątaczke. lepiej kup jej jakąś ładną bielizne (z której i ty będziesz zadowolony) i zorganizuj (bez jej pomocy kolacje przy świecach

Gość prezenttt
ok, ja tylko zapytałem Może coś doradzicie, to ma byc tak bez okazji prezent niespodzianka

Gość dlaczego mialaby sie obrazic
ja bym chciala dostac odkurzacz w prezencie - ful wypas ;) Tyle, ze toto to nie dosc, ze kosmicznie drogie w dodatku jakies cudo takie jak to sprzedaja w Mango :P

Gość Szaszczak
nasraj jej do ryja

Gość rrgr44rggggr43fc
nalewka babuni - brawo za super odpowiedz - idioto żonie kup piękną biżuterię debilu a naie sprzęt agd

Gość p jebannnneeee
naprawde nie rozumiem facetow. co to trzeba miec w tej glowie, zeby wpasc na pomysl kupienia kobiecie odkurzacza.. to tak jakbys chcial jej pokazac gdzie jej miejsce, ze sprzatanie to jej dzialka :o bez sensu... jak ty bys sie czul jakbyś dostał w prezencie żarówki do wkrecenia w salonie ? wkoncu wkręcanie żarówek to męskie zajęcie. idąc męskim tokiem rozumowania to idealnym prezetem dla faceta beda żarówki, nowe drzwi do kuchni itp.. bez urazy autorze, bo 99% facetow ma takie pomysly i sie po prostu dziwie.

Skoro masz tyle kasy na ten prezent zapytaj po prostu co jej sprawi przyjemność.Ona będzie w pełni zadowolona a ty spokojny,że prezent się spodoba.

Gość p jebannnneeee
"ja bym chciala dostac odkurzacz w prezencie - ful wypas Tyle, ze toto to nie dosc, ze kosmicznie drogie w dodatku jakies cudo takie jak to sprzedaja w Mango " wiesz, ja też bym chciała dostać okurzacz, ale np od rodziców czy na prezent slubny od znajomych czy kogos obcego. swietny prezent! ale od faceta czy meza z ktorym sie mieszka??? takie rzeczy jak odkurzacz sie kupuje po prostu do domu na uzytek wszystkich, a nie na prezent.

Gość prezenttt
ile moge jej kupowac bizuteri ? wam w glowie tylko bizuteria i bizuteria zgłaszam wyzej ten post do usuniecia i nic, nikt nic nie robi na tym kafe?

Gość Bleblelele
Zapytaj i pokaz jej to zobaczysz jej rekacje i ocenisz sytuacje :)

Gość prezenttt
oo dziękuję za usunięcie

ja bym mezowi leb urwala jakby mi kupil takies durnostojki, czy inne popierdolki typu perfumy, bizuteria. Zalezy od kobiety ;) Ja bym wolala odkurzacz ;) ALe w sumie to nie taki :P

Gość prezenttt
żona osoatnio wspomniała,że fajny jest taki odkurzacz widziała u koleżanki no to pomyślałem że jej zrobię niespodziankę, ale teraz juz nie wiem. Tego się obawiałem, czy nie pomysli że uważam ja za kure domową - zaznaczam że tak nie jest

Gość p jebannnneeee
sluchaj jak jest wam potrzebny odkurzacz to kup ten odkurzacz i tyle, ale nie w formie prezentu. tak jak mowie, ty bys chcial dostaz od zony na prezent nowe drzwi do kuchni? a biżuterii nigdy dosyć.. kobieta troche inaczej mysli, to istota z wenus nie zapominaj. to ze jej sie szafa od ubran nie domyka i puzderko od biżuterii to nie znaczy, ze nie chciala by wiecej i wiecej.. wkoncu moda sie zmienia i trzeba sie w nowych rzeczach pokazywac.

Gość prezenttt
dlaczego miałaby sie obrazic a jaki byś chciała, z tym coś nie tak? sa fajniejsze?

jak się jej podobał to kup ale nie jako prezent. jak chcesz jej zrobić niespodziankę to ją gdzieś zabirz, kino, opera co lubi. i żeczywiście zorganizuj w domu jakiś miły wieczur przy świecach dobra wiem powtarzam się. przyznaje wieczur przy świecach zorganizowany przez męża to moje mażenie, ale myśle że jak twoja żona nie jest materialistką tez będzie zachwycona

Gość ghghdf
to coś to złom, produkowany w chinach, szkoda pieniedzy... kupa a sie przekonasz, daje 2 miesiące bez awaryjnej pracy

no ale jak Twojej sie podobal to co sie zastanawiasz?? Ja nie lubie wynalazkow za ktore trzeba przeplacic ;) Wolalabym cos bardziej standardowego ;)

Gość Unikatowy_głos
Ja kupiłem żonie niedawno odkurzacz Sebo, co prawda bez żadnej okazji. Kupiłem bo uwielbiam gadżety, a wiem że żona miałaby inne pilniejsze potrzeby. Na początku była zła,że taki wypasiony odkurzacz kupilem ale teraz jest przeszczęśliwa i dumna bo jakoś nie chowa tego odkurzacza przed gośćmi:) Słowem wypada, każdy prezent wypada żonie kupić