Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ckmck

Dlaczego mezczyzni wybiora szybciej ladna ale glupia niz

Polecane posty

Gość ckmck

madra ale brzydka... mam kilku kolegow ktorzy maja takie panny, w towarzystwie potrafia powiedziec tylko no i tak, zadnych wiadomosci , zadnej wiedzy, sami rozmawiaja o roznych ciekawych sprawach, nawet polityce, sama duzo czytam i czasem jak sie spotkamy to szczerze mowiac z dziewczynami nie mam o czym rozmawiac, zakupy chyba....

Gość gkdgjdkjdkgj
Ja z doświadczenia wiem, że to nie ma sensu. Bo jak popatrzysz na charakter dziewczyny to zaraz cię zjedzie, że ty jesteś jakiś inny i dziwny bo patrzysz na charakter. Ja takiego innego nie chce. Już dostawałem takie odpowiedzi.

Gość duzo powodow do szczescia
ale moze wola taka niz jakas madra?

Gość niestety to prawda
sama mam 34 lata i od zawsze miala duza wiedze na bardzo wiele tematow, teraz mlode dziewczyny ktore maja po 24 25 lat nieinteresuja sie niczym poza ubraniami, czy to trudne i nudne przeczytac sobie jakas ksiazke, ale zainteresowac sie aktualnymi sprawami, niektore niepotrafia zrobic prostych rachunkow...nie mowiac o tym ze wiekszosc kobiet to flejtuchy, brudasy, owszem ubrania na sobie nowe ale szczoteczka do zebow w lazience czarna od plesni...dziwny jest ten swiat

autorka pewnie uważa się za mądrą.A co za tym idzie - jest brzydka. Czyżby facet cię rzucił dla lepszej/ładniejszej od ciebie ? :-o

Gość cvgvgbmmmmm
DLATEGO ŻE MYŚLĄ KUTACHAMI !!!! i zapamiętajcie to raz na zawsze i nie zadawajcie już więcej głupich und kompromitujących pytań 🖐️

Gość trrtrrtrrtrtrtr
a dlaczego przez całą historię ludzkości aż po dziś dzień kobiety tak bardzo przywiązują uwagę do swojego wyglądu? po co moda, makijaże i inne takie? bo sami babki wiecie, że facetów przyciąga uroda i seksapil. więc po co zadawać tak oczywiste pytania? taka jest natura ludzka. faceci są wzrokowcami.

Gość kkrrraammmerrr
Moja dziewczyna ma 22 lata.Czyta książki,bardzo mocno dba o higienę nie mówiąc że szoruje zęby co chwilę.Pogada ze mną na wszystkie tematy a z znajomymi jak jesteśmy to nieraz ich zagnie inteligencją i wiedzą życia mimo że ma tylko 22 lata i skończyła tylko szkołę podstawową.Kocham ją mocno i Bogu dziękuję za taką dziewczynę bo jak widzę jak większość dziewczyn unika stomatologa,bierze prysznic raz na trzy dni,nie myje włosów,nie dba o dłonie i paznokcie to po prostu krew zalewa.Większość rówieśnic mojej dziewczyny to albo skończone idiotki które po za obgadywaniem i zakupami świata nie widzą.Takie mamy czasy dzisiaj :) ja na szczęście się cieszę że trafiłem na taką cudowną dziewczyną i nie ma dla mnie znaczenia to że skończyła podstawówkę bo większość dziewczyn z wyższym wykształceniem nie dorównuje jej do lini papilarnych jej stóp .Dziękuję,dobranoc

kkrrraammmerrr - no już sobie wyobrażam jakimi ciekawymi informacjami potrafi zagiąć twoja dziewczyna. Koleżanka jej się pyta : ile jest 2 x 2 a ona odpowiada ,że 4 .NO a ty jesteś tak podniecony tym faktem ,że twoja laska zna tabliczke mnożenia i skonczyła podstawówkę :D:D:D:D

Gość kkrrraammmerrr
Ale z Ciebie kretyn.Moja dziewczyna niestety jest leniem i zawsze unikała szkoły jak ognia mimo tego że miała stopnie lepsze niż ja a samą szkołę skończyła z wyróżnieniem.W liceum jej nie poszło tylko dlatego że musiała nagle wyjechać za granicę przez co rzuciła szkołę a później nie chciało jej się nadrabiać zaległości.Oczywiście zrobi sobie jakieś liceum zaocznie ale póki co zwyczajnie jej się nie chce i nie ma do tego powodu bo prowadzimy własną firmę i mamy pieniądze także nie musimy na szczęście gdzieś pracować.

niestety to prawda => W Twoim przypadku to nie kwestia wiedzy, to kwestia wieku... kkrrraammmerrr => Znaczy: para głupoli?