Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dariusz7171

Czy ktos potrafil rozbudowac zwiazek po zdradze ?

Polecane posty

Gość Dariusz7171

Czy komus sie udalo rozbudowac zwiazek jak partner zdradzal, ja jestem w takiej sytuacji, ona chce, widac ze stara sie zmienic, ale teraz to Ja nie jestem pewny. Chcem zobaczyc jak to bedzie dalej, sam proboje pracowac nad tym zwiazkem, mimo tego ze to Ja zostalem skrzywdzony, czulem tak bo kochalem mocno ale te uczucia chyba uciekaja ..... nie wiem.

Gość a co oznacza
co oznacza w tym kontekscie kobieta z jadrami? co wg Ciebie Regresie powinien zrobić?

jeśli nie jesteś pewien nie wyjdzie zawsze gdzieć w podświadomości to zostanie po co chcesz ratować skoro przyprawiła rogi ??

Gość seta vel setunia
chcem:o

Gość kevin321
nie łuchajcie regresa on ma zrytą psyche za dużo i długo siedzi na tym forum.

Gość Eleeene
a ja sobie mysle, ze warto sprobowac. Nie zdradzalam i predzej odgryze sobie nos, niz to zrobie:-P Ale moze warto dac szanse.Zawsze mozna odejsc ostatecznie. Wyznaje zasade -raz mozna popelnic blad. Blad powtorzyc , to juz glupota. Moze wlasnie w przypadku twojej partnerki tak bylo, powod juz nie wazny . Jesli jest madra kobieta, wyciagajaca wnioski , nigdy tego nie powtorzy.

co oznacza w tym kontekscie kobieta z jadrami? co wg Ciebie Regresie powinien zrobić?: to jest proste jest zdrada = nie ma i nie bedzie już normalnego i zdrowego związku

Gość kevin321
człowiek nie jest ubezwłasnowolniony wie co robi. a tłumaczenie ze to chwila zapomnienia to bzdura. Widział co robi, kazdy ma rozum i wie co ribi - ZDRADA=KONIEC ZWIAZKU i tyle na temat

- ZDRADA=KONIEC ZWIAZKU i tyle na temat" oj kevin kevin pisze to samo co ty , ty to samo co ja no ale ja mam zryta psychę ? wiec analogicznie jesli ja mam to ty również :D

ale chwila moment - pytanie jest o możliwość ROZBUDOWY związku ;) a nie odbudowy :) oczywiście że można rozbudować - o kochankę - jedną i kolejne :P

ale chwila moment - pytanie jest o możliwość ROZBUDOWY związku a nie odbudowy oczywiście że można rozbudować - o kochankę - jedną i kolejne dokładnie o tym myślałam czytając temat :D

Gość kami390
jestem w takiej samej sytuacji ja próbuje dac szanse ale wciaz nie moge zapomniec i wypominam to przy kazdej okazji minęło dopiero pol roku ale moze uda sie to naprawic daj szanse i zobacz co dalej moze sie uda

Niejedna para wrocila do siebie po zdradzie i zyja szczesliwie, ale by tak bylo potrzeba duzo pracy,zaangazowania i oddania zwlaszcza osoby zdradzajacej. Same dobre checi nie wystarcza, musza byc potwierdzone czynem i przypieczetowane ogromna miloscia. "Ten, który walczy czasem przegrywa. Ten, który nie walczy przegrywa zawsze."