Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

j26

Zrobiłam coś głupiego!!!! Zrobiłam przykrosc facetowi.

Polecane posty

Mój synek dostał od faceta z którym się ostatnio spotykam trochę zabawek i ubrań. Mój ojciec wściekł się z tego powodu i powiedział mi żebym wszystkie te zabawki od razu zwróciła, i nie życzy sobie by mój syn cokolwiek od tego człowieka przyjmował. Więc zabrałam wszystkie te rzeczy i po prostu oddałam. Mój ojciec nie akceptuje go z jednego bardzo prostego powodu, człowiek z którym się teraz spotykam jest mulatem. Ma w sobie trochę afrykańskiej krwi, co idzie zauważyc. Ale on dobrze sprawował by się w roli męża i w roli ojca. I moja matka to zauwazyla i siostra że to jest naprawdę cudowny człowiek, jedynie brat popiera ojca.

Gość ryszarda krzywousta
dziewucha 26 lat i sie tatusia slucha, rece opadaja

Gość lalalalalallalallalallaall
przeproś go. Porozmawiaj z nim szczerze, wytłumacz że działałaś pod presją rodziny. Wyjdźcie gdzieś razem we trójkę :)

I co z tego że mam 26 lat. Tak, działałam pod presją rodziny, wysłuchałam jeszcze ojca , moje dziecko również usłyszało że ma nie przyjmowac niczego od obcych. Teraz jest mi trochę głupio.

Gość ja też bym nie chciał zięcia
murzyna. A jeśli chodzi o ojca to dobrze zrobił. Uświadomił Tobie i przy okazji Twojemu dziecku gdzie wasze miejsce.

Gość ja też bym nie chciał zięcia
Kto to widział żeby dziecko przyjmowało prezenty od obcego człowieka to się w głowie nie mieści. Pewnie Twój facet to jakiś pedofil skoro zainteresował się panną z dzieckiem.

Gość masz jebniętego tatusia
:(

Gość filiżanka_kawy
skoro twierdzisz że to naprawdę w porządku facet- (a wydaje się nim być skoro zrobił taki prezent twojemu synkowi) to nie słuchaj nikogo tylko daj mu szansę, bo możesz w przyszłości tego żałować. Nie słuchaj ojca i jego prymitywnego podejścia do ludzi. Patrz na siebie i swoje szczęście. Pamiętaj że ciężko znaleźć kogoś kto zaakceptuje i pokocha nie swoje dziecko, powodzenia:)