Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaintrygowana cholernie

O co mogło chodzić ? sprawa poważna i tajemnicza........

Polecane posty

nie daje mi to spokoju , wykładowca powiedziała ,żeby na pytanie faceta o jakąś dziewczynę mówić ,że jest ustawa o ochronie danych osobowychi nie musimy nic mówić, podał sie za przyjaciela matki dziewczyny....Kobieta nie chciała nic powiedzieć tylko że sprawa jest poważna. O CO mogło chodzic??? mafia kogos sciga czy co?

Gość jesteś pewna,że nie
może dziewczynapoprosiła wykładowcę by nie udzielac nikomu o niej żadnych informacji?Widocznie miała ku temu ważne osobiste powody.

Gość ja tam kupilam
moze byc,tak jak pisalas..albo ojciec,ktory szuka swego dziecka itp.

przez cały wykład o tym myślałam :/ i jeszcze cholera..jedna moja koleżanka nie pojawiła sie na wykładzie chociaż była na uczelni i martwiłam sie o nią :( jakies rózne scenariusze przechodzą mi przez glowe...

zastanawia mnie tylko dlaczego skoro szukał jej w szkole nie mogła go ochrona wyprowadzić , dziwna sprawa...przed ojcem by ktoś sie tak ukrywał? moze to detektyw...

Gość fdsfzgf
soryy ale tak napisalas ze nic nie rozumiem. albo ty jestes glupia albo ja:P

wiem bez sensu napisałam... no więc, na wykładzie pani profesor powiedziała, żeby nie gadać z jakims typem koło 30-40 jesli nas zaczepi i zapyta o koleżankę i poda się za przyjaciela jej matki, że rzekomo matka płaci i chce wiedzieć czy córka chodzi na zajęcia. i jeszcze jakieś kity podobno wciskał. chociaz nie wiem skąd wiadomo ,żę to kity. ogólnie nie lubię posiadać pół wiedzy, bo pozostają takie domysły jak mam teraz. a gwałt co ma do tego? gwałciciel by przyszedł do szkoły!?

jak nie mówić to nie mówić. widać dziewczyna ma powody żeby się ukrywać, pogadaj z nią pzy okazji może ci coś powie.

ale ja nawet nie wiem o kogo chodzi! z koleżanką to tylko tak skojarzyłam, bo jej nie było, moze o kogos innego chodzi kogo nawet nie znam

to żeczywiście dziwne, tak poprostu macie nie mówić bliżej nieokreślonemu facetowi o jakiejś tam dziewczynie? przecież teraz może przyjść zupełnie ktoś inny i o kogo innego pytać. zakręcone to jakieś.

facetowi kolo 30-40 lat z kilkudniowym zarostem

w ogóle to pomyslalam, że to może jakiś eksperyment? :o

Gość czekolada na patyku
dwa lata temu doczepil sie do mnie jakis typ na necie, zdobyl mojego maila, wysylal mi wiadomosci z pogrozkami typu "jestes sciera; wiem, gdzie pracujesz", itd. Zglosilam to dyrekcji. Tu moze byc podobnie: jakis gosciu moze przesladowac dziewczyne, ktora to zglosila wykladowcom. A moze ma jakas sprawe sadowa, moze jest waznym swiadkiem w sprawie, dlatego trzeba ja chronic. Dziwna sprawa!

dlatego lepiej mówić całą prawdę, łatwiej cokolwiek zrobić jak się wie więcej niż mniej...skoro typ ją prześladuje to można by zgłosic na policjenawet i byłby spokoj, nie wiadomo czy jej coś grozi czy też innym, bo wykładowczyni przedstawiła sprawę tak jakby ten gość był bardzo niebezpieczny