Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klawyziutekkkk24

Kogo wkurza ta kretyńska reklama Snickersa?!

Polecane posty

Gość klawyziutekkkk24

Kompletnie obrzydziła mi ten produkt !

mnie wkurwia tip top always ja pierdole co za gówno :o dobrze, że nie używam tych podpach bo jeszcze by mi zbrzydły :classic_cool:

Gość klawyziutekkkk24
Ta w której goście grają w rugby i jeden wygląda jak staruszka, a dziewczyna daje mu batona.

Gość TIMBA
Ta reklama to celowy zabieg socjotechniczny,który uczy młodych ludzi braku szacunku do osób starszych oraz wyraźnie nakłania do stoswania wobec nich przemocy.

Gość tomalak123
Zgadzam się z Tobą ,ktoś kto wymyślił tą kretyńską reklame rugby musi być skończonym idiotą.

Gość bhamber
Reklama jest świetna, tylko u nas oczywiście zmieniony tekst. Ta babcia co tam biega to Betty White. U nas nieznana, ale w Ameryce bardzo popularna, była gwiazda amerykanskich filmów i seriali (z lat 50 czy 60 tzw. Golden Girl). U nas pada tekst "ruszasz się jak własna matka" czy coś takiego. W oryginale jest "ruszasz się jak Betty White". Zresztą w filmach puszczanych w PL telewizji z lektorem i nawet napisami umyka mnóstwo takich smaczków i ktoś kto nie zna angielskiego traci naprawdę sporo smaczków dialogowych. Ps. Dla mnie wkurzająca reklama nr 1 i 2 to reklama wody bodaj Cisowianki z muzyką "parole" i reklama z Bachledą Curuś. Kpiną też jest reklamowanie Sorayi bodajże przez Górniak z tragiczną twarzą, co na pewno dodaje wiarygodnosci produktowi.

Gość timba
W reklamie emitowanej w TV podstawą przekazu jest nie dźwięk tylko obraz a z przedstawionego obrazu jasno wynika,że dwie występujące w reklamie postaci staruszków zostały brutalnie przewrócone i wepchnięte w błoto. Jeśli kogoś to śmieszy to gratuluje poczucia humoru.