Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rajstopy KKK

Już nie moge, wstyd i nie wiem co jeszcze

Polecane posty

Gość Rajstopy KKK

Mój głupi 16letni brat ukradł telefon i to znajomemu rodziny. kretyn jeszcze misał sobie smsy do znajomych z jego numeru. On się nie przyznaje do kradzieży mówi że znalazł ale do wysyłania smsów to się przyznaje. Wstyd mi za niego przed znajomym, nie wiem teraz jak się zachować przy nim.

Gość Rajstopy KKK
:(

Gość Rajstopy KKK
łatwo ci mówić, rodzice się znają od dziecka, ja z resztą z ich dziećmi także. A mieszkają dosłownie 2 domy wcześniej. Wstyd mi za niego. Co oni sobie teraz myślą o nas.

Gość czek22
Na miejscu rodziców, żeby raz a dobrze szczyla oduczyć od kradzieży kazałabym mu osobiście odnieśc ukradziny telefon i jeszcze musiałby przeprosić. Mało tego, na jakiś czas zakaz robienia ulubionych rzeczy, np. kontakt z przyjaciólmi.

Gość Rajstopy KKK
Już za późno na takie coś. Oni zgłosili to na policje dziś i powiedział że jutro będzie z policją u nas.

Gość czek22
Wiem co mówię, moja młodsza siostrunia pożyczyła bez pytania jakąś zabawkę, miała może mniej niż twój braciak, ale w podobny sposób rodzice postąpili. Wyobraź sobie, że pomimo, że było to dawno,jestem pewna, że lekcję zapamiętała do końca życia.

Gość czek22
no to ładnie.

Gość Rajstopy KKK
Jak przyszedł to tylko krzyki były, wyzwiska a ten głupek zapierał się dalej że znalazł. Tyle problemów a jeszcze to:( Znajomemu głównie zależało na karcie ale ten sobie pisał eski do znajomych do póki nie zablokowali karty, wyrzucił ją , a od odbiorców sms się dowiedzieli że to on.

Gość Rajstopy KKK
Oj mam dosyć wszystkiego. Ja to chyba bardziej przeżywam niż mój bez muzgi brat.

Gość Rajstopy KKK
No i dziś była policja u nas w domu, przeszukali wszystko, sprawdzali nawet mój telefon. Czułam się taka upokorzona:(

Gość lollypooop
Gwizd Pizdalski--- Ty chyba jestes pier*olniety!!! Dłuższy podpis trzeba było sobie ustawić imbecylu bez mózgu ;/;/;/