Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka warsawfashion

jest!!! jest nowy wpis na ulubionym blogu o modzie męskiej!!!

Polecane posty

Gość ja też sie lubie bawić
jeszcze dziwniejsze w tym wszystkim jest to, że kupiłem ją w Ikei. hahah ;D ale dziwak z niego fajny :P uwielbiam ...czytam najpierw opisy...wyobrażam sobie ,ale fotki i tak przebijaja moją wyobraźnie! :P

Gość ciota dobra rada
uwielbiam jego:)skubany tak inteligentnie i ciekawie pisze jak malo kto:)potrafi wywolac takie emocje w czytelniku jakby sie czytalo cos z dreszczykiem:P ciekawe skad te ciuchy bierze?

Gość fanka warsawfashion
haaaaa ja robie tak samo- najpierw czytam a potem bęc.. fota.. i leżę ze śmiechu :-)))))))))))))

Gość lokio
wole kamilę :P bo ona na poważnie tak wygląda ,a on beke cisnie :P

ja żem nie mogłam się doczekać! nareszcie :D! hahaha. ale myślicie,ze gosciu sobie jaja robi?Bo gdyby tak to by przecież nie poświęcał temu tyle czasu,nie wychodziłby tak na dwór ;)

Gość ciota dobra rada
jaka kamile?poprosze link:)

Gość ja też sie lubie bawić
ale ,że on sie nie boi że np. ktoś z pracy go rozpozna :P e no on też poważnie wygląda. a najepsze ,że kiedys na początku jak go czytalam to myśląłam,że on serio ma te ciuchy od GUcciego, prady itp :D :P

ale trzeba przyznać, że nawet umie łączyć kolory np.na 3 zdj spodnie i to czerwone cos na rękach

Gość dżampel
to wcale nie jest śmieszne , proponuję aby kobieta wybrała się z facetem na zakupy ciuchowe , dla kobiet jest wszystko na półkach i na wieszakach sklepowych a dla facetów nie ma nic, NIC zupełnie oprócz skarpetek , popatrzcie spokojnie , facet ma przy sobie kwotę powiedzmy 3 tys. zł. i chce na ciuchy wydać i co widzi , buty na wiosnę włoskie albo chińskie śmierdzące klejem za 250 zł. a fason jak z 1939 roku , koszula numer 44 z rękawami , które są za krótkie , można uciąć na lato i przerobić , płaszcz podobnie , podobno numeracja się zmieniła i teraz za numer 44 jest 46 , za długi płaszcz ale krawiec skróci i guziki przeszyje , tragedia w szmateksie ciuchy pasują na faceta rozmiar 44 ale należy rękawy załatać i już można wystawić faceta na pole aby robił za stracha na wróble albo na dworcu centalnym za kloszarda , nie mam pojęcia dlaczego firmy krawieckie zapomniały zupełnie o facetach , chyba że teraz nadchodzi taki trend aby facetowi kieckę założyć na zad to tu jest ogromny wybór :(

Gość fanka warsawfashion
ja myślę, że beke robi a poza tym, to może być jakiś artysta, więc znajomych nic nie zdziwi..ot, pomysł ma taki :-) wczoraj napisałam do dzień dobry tvn żeby się nim zainteresowali i zaprosili na jakąś rozmowę hheheh:-)) a Kamila tez dobra:-))

Gość golciaa
bo faceci są do pracy i seksu a nie od mody i zakupów!! no chybą że ziemniaki kupić ale po kiego wam płąszcz

Gość fanka warsawfashion
hahah właśnie, po co facetowi modna koszula w drodze do śmietnika heheh:-P

Gość ciota dobra rada
Sesesese dziekuje:) nie no kamilcia tez wymiata:D

Gość dżampel
jasne, facet do obierania kartofli jest potrzebny teraz to po kiego kutasa pieerdolicie, że chcecie się zadawać tylko z zadbanymi facetami , którzy modnie i fajnie wyglądają skoro Wam wystarczy kloszard albo chłop z wozem drabiniastym ?

Gość fanka warsawfashion
dżampel wyluzuj, TOĆ ŻARTUJEM:-)))))))))) hehhhe to miłe, że dbasz o siebie, zeby sie podobać kobietkom:-)

Gość dżampel
ale zobaczcie , naprawdę wolałbym mieć kartki na ciuchy jak w stanie wojennym aby cokolwiek kupić, fajnie jest mieć nową koszulę Wólczankę albo nową marynarkę , zmienili numerację i w koszuli rozmiar 44 wyglądam jak Flip z Flapem albo jak poseł Kalisz w koszuli nocnej z krótkim rękawem do cyrku się nadaję małpy straszyć skąd oni biorą takie numeracje ?

Gość telescope
ale Kamilka figurę ma zajebistą 🖐️

:) Nie no według mnie to ta Kamila to porażka w ogóle nie umie dobrać nic ... :(

Gość fanka warsawfashion
haaa.. to ja też ponarzekam. w biuscie mam wiecej niż w biodrach, ale jeżeli chcę kupi sukienkę lub kostium to niestety, muszę być przygotowana na to, że albo biorę rozmiar, który pasuje mi w piersiach, ale lata w biodrach brr albo jest dobry na dole, ale mogę zapomnieć o zmieszczeniu się w biuscie. I co mam zrobić?

Gość fanka warsawfashion
ale Kamilce ludzie w komentarzach doradzają, tłumaczą co i jak a kamilka ..jak grochem o ścianę :-)

Gość telescope
widocznie ma to w dupie :D zresztą słusznie każdy niech robi to na co ma ochotę 🖐️

Gość golciaa
daczego szukamy zadbanego z fajnym autem? bvo taki facet jest atrakcyjny zdrowy i zaradny ale gdy już go pokażemy koleżankom i usidlimy , to ma spełniać swoją funkcje, a nie przepierdalać czas i kase na ciuchy , ma przynosić kase w paszczy do domu ! :P ewentualnie partnerka moze mu coś kupic

Gość golciaa
a numeracje zmienili , bo w Polsce takie karły niedorozwinięte sie teraz rodzą co drugi facet ma 165-170 cm :( ;/