Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to ....?

stosunek w owulacje ! wazne ! prosze o odpowiedzi PILNE

Polecane posty

Gość czy to ....?

Czy jezeli wspolzylismy z partnerem w moja owulacje I on spuscil sie na brzuch I odrazu wszedl znow I kontynulowal ( nie wytarl spermy) czy w takim wypadku moze dojsc do zaplodnienia ? Jakie sa szanse ? Pewnie zostawil we mnie nasienie bo jak sie wycieralam to bylo slisko

Gość czy to ....?
???

Gość pudernica ze szczecina
Szanse sa, nie czarujmy sie. :)

Gość czekolada na patyku
sa szanse, dlatego pros gina o recepte na tabletke po (jesli to stalo sie niedawno).

Gość czy to ....?
Niewiem czego sie spodziewac .... chcialabym zeby sie udalo ale nie wiem czy tym sposobem cos zdzialalismy .... niby to stosunek przerywany (w cudzyslowiu) a tak naprawde to wiekszosc nasienia zostaje we mnie .... tak mi sie wydaje przynajmniej ale poczekam te 2 tyg ... jesli sie udalo to bede miec malego / mala mulata/tke. Ajjj chcialabym mam nadzieje ze 13 dzien cyklu w 13 dzien miesiaca okaze sie szczesliwy!

Gość mama xxx
piszesz tak jakbys miala nascie lat i byla totalnie niedojrzala do roli matki. po pierwsze zadajesz glupie pytanie jakbys nigdy w zyciu nie chodzila na biologie czy wych. do zycia w rodzinie... po 2 to, ze mialas lsisko miedzy nogami to nie znaczy , ze byla to sperma- Ty sie nie podniecasz? tak na sucho sie kochacie?

Gość SSSSSSSSSSSSSSSSAAAAAP
piszesz tak,jakbys zlapala murzyna i koniecznie chciala mieć dziecko-mulatke lub mulata. o fuck.

"zdziałaliśmy"...chyba ty,bo jak skonczyl na brzucho to zapewne nie chce dziecka-dorosnij jebnieta kretynko