Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aldona30

Poród rodzinny w Tarnowie

Polecane posty

Witam wszystkie przyszłe mamusie:) ja do porodu mam jeszcze trochę ,ale chciałabym się zorientować jak to jest z porodami rodzinnymi w Tarnowie? Czy jest ktos kto rodził w szpitalu Szczeklika? proszę o opinie na ten temat,pozdrawiam:)

Gość lulula
Ja 8 lat temu rodziłam w starym szpitalu. To nie był poród rodzinny, ale na początku mąż mógł być ze mną bez żadnych problemów. Teraz termin mam za miesiąc i trochę - myślałam o porodzie rodzinnym ale mój mąż nie chce, więc znów będę sama. Co do porodu - wszystko było ok, personel w porządku, mogłam wziąć prysznic, spacerować, korzystać z piłki, teraz na pewno można tez pić wodę niegazowaną. To dobrze bo pić się chce bardzo.

Lula dzięki za odpowiedz:) już myslałam że nikt nie rodził w Tarnowskich szpitalach.Właśnie mi chodziło o stary szpital,ja co prawda dopiero w czerwcu ,ale warto się zorientować. A mogłabym się zapytać do jakiegi doktora chodziłaś? czy też ze starego szpitala? Bo ja do dr.Anny Smidy wprawdzie od niedawna ale wydaje sie być bardzo sympatyczna.

wnioskuje że już jesteście po porodzie?? i jak to jest z porodem rodzinnym w tarnowskich szpitalach?? trzeba wcześniej chodzić z mężem do szkoły rodzenia??

wnioskuje że już jesteście po porodzie?? i jak to jest z porodem rodzinnym w tarnowskich szpitalach?? trzeba wcześniej chodzić z mężem do szkoły rodzenia??