Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzia-matka mulata

Czy samotna mama z mulatem,ma szanse na miłość?

Polecane posty

Gość zuzia-matka mulata

Otóż mam syna,mulata.Mój partner trochę mnie okłamał,byłam naiwna i mu uwierzyłam.Teraz jestem sama.Myślałam że na pewno jeszcze sobie kogoś znajdę.I rzeczywiście,w internecie poznałam wspaniałego faceta,przystojny i wykształcony.Spotykaliśmy się,od początku powiedziałam mu że mam dziecko,on powiedział że mu to nie przeszkadza i pokocha je jak swoje.Ale po kilku tygodniach,jak wysłałam mu zdjęcie dziecka to urwał wszelkie kontakty.Podobnie było z innymi,też chcieli się spotkać i nie przeszkadzało im moje dziecko,ale jak widzieli że jest mulatem to każdy albo urywał kontakt,albo jeszcze dodał nie miłe słowa że chciałam go oszukać itp.Więc już nawet nie szukam,bo już chyba zawsze będę sama,skoro jestem podobno ładna i przez 4 lata poznałam mnóstwo facetów i zawsze taka sama reakcja to już pewnie nikogo nie poznam.A ja tak strasznie boję się samotności....która coraz bardziej mi dokucza.

Gość niezłe prowo jak na dziś
4/10

Gość zuzia-matka mulata
To nie jest prowo,ale wierz sobie w co chcesz.Po prostu nie umiem poznać normalnego faceta.Za granicę nie pojadę bo mam dziecko i było by mi ciężko za granicą z dzieckiem.Tym bardziej że tu mogę pracować bo dzieckiem zajmuje się wtedy moja mama,a za granicą była bym zupełnie sama.Pomijam już fakt że rodzinka też mi dokucza,mimo że moje dziecko kochają i mówią że jest śliczne.Ale na mnie ciągle najeżdżają,tak jak to ja bym była winna temu że ojciec dziecka je porzucił i gdzieś zniknął.

Gość maaalena
bo jak dziecko jest białe, to facet może zawsze uchodzić za ojca, natomiast jak jest mulat, to przecież zawsze, do końca życia wszyscy znajomi i nowo poznani będą od razu wiedzieć, że nie jego, że wychowuje obce dziecko. To trudne dla każdego faceta. Najlepiej zrobisz, jeśli poszukasz faceta z ciemniejszą skórą.

Gość juz sie autorko obudzilas
Zuziu, jest troche w tym twojej winy.Gdybys madrzej wybrala, mniej byloby szans na bycie samotna mama. Doskonale powinnas sobie zdawac sprawe jakie mamy nietolerancyjne spoleczenstwo. Ale stalo sie.Nie wymagaj od innych by z usmeichem na ustach , zwiazali sie z Toba. Pozostaje Ci cierpliwosc i duzo zrozumienia w szukaniu potencjalnego odwaznego, stawienia czola opinni kolegow, znajomych czy rodziny.

Gość zuzia-matka mulata
Trochę mam uraz do nich.Po za tym w Polsce jest mało ciemnych ludzi.Do tego boję się że znów im tylko o jedno będzie chodzić.Po za tym chyba zmienił mi się trochę gust.A co do ojca,to prawdziwego faceta nie powinna interesować opinia ludzi.Dziecko to dziecko,skoro umie zakceptować nie swoje dziecko to chyba kolor skóry nie powinien mu przeszkadzać.Po za tym nie rozumiem tego że moim dzieckiem to się wszyscy zachwycają,a nikt nie chce zostać jego ojcem.Zaczynam chyba powoli wpadać w jakąś depresję.

Gość zuzia-matka mulata
juz sie autorko obudzilas-Byłam młoda i naiwna,podobno on więcej tych dzieci narobił i uciekł gdzieś na zachód.A jego koledzy jeszcze go bronią i nie chcą wyjawić w którym kraju przybywa.Kiedyś mi tylko maila napisał,czy chciałam bym do niego wrócić,odpisałam mu że jestem w stanie mu przebaczyć wszystkie zdrady i żeby do mnie wrócił,ale więcej nie odpisał,czyli znów się moimi uczuciami pobawił.Tych facetów,których spotykałam to raczej nie wyglądało że będą tacy,wydawało mi się że są tolerancyjni,wykształceni i inteligentni,więc jak słyszałem że są w stanie zakceptować moje dziecko to się ucieszyłam.Możecie się tylko domyślić jak się rozczarowałem kiedy okazało się że to że mam mulata to skazuje mnie znów na samotność.

Gość hydraulik wyreguluje
"A co do ojca,to prawdziwego faceta nie powinna interesować opinia ludzi." Najwyraźniej prawdziwych facetów to Twoja opinia nie obchodzi :O

męskie ego kochana. kiedy facet bierze pannę z dzieckiem białym otoczenie nie wie że nie jest to jego dziecko. kiedy facet bierze pannę z dzieckiem innego koloru skóry ludzie mogą powiedzieć- zobacz puściła mu się z murzynem, ale frajer. musisz zrozumieć i być wytrwała, na pewno jest gdzieś facet który pokocha ciebie i maluszka, i stoi może teraz w kolejce w tesco ;)

Gość pitolenie o szopenie
i niech czyta to kazda Polka,ktora zachwyci sie Arabem czy Turkiem,bo same najpierw sie pchacie za nimi,a pozniej placz,lamenty,jakbyscie nie wiedzialy jaka jest o nich powszechna opinia i zal do calego swiata zamiast do siebie,ze nikt pozniej nie chce za tatusia wychowywac nie swoje i to innego koloru dziecko! jak sie myslalo cipa ,a nie mozgiem to tak jest,ja takich nie zaluje ani troche;)

MOGLAS MYSLEC JAK zadalas sie z czarnym, teraz ponosisz konsekwencje , dzicko napewno jest sliczne,ale nie dla bialego faceta, sorry twoj wybor sama jestes sobei winna wiedzialas co robisz zachodzac z czarny teraz nie smuc sie , TWOJE ZYCIE DOROB SOBIE Z JESZCZE JEDNO CZARNE; A TAK SERIO MOZE OBCOKRAJOWIEC TO ZAAKCEPTUJE ALE POLAK NIE;

Gość zuzia-matka mulata
Kiedy przeglądam internet,to widzę że dużo jest takich osób jak ja,czyli które same wychowują dzieci z mieszanych związków w Polsce.Więc czy wy również mieliście problemy,z tym żeby poznać jakiegoś faceta?

Gość maaalena
Na twoim miejscu wyjechałabym z Polski, bo tutaj mam wrażenie, że wszyscy faceci uważają, że jeśli kobieta ma dziecko z czarnym, to jest puszczalska, szmata itd i za nic w świecie się z taką nie zwiąże. Zresztą inni ludzie nie dali by mu żyć, koledzy by nie mieli litości, a nie jest łatwo dla jakby nie było nie swojego dziecka tak się poświęcić i zrezygnować z kontaktów z tak wieloma ludźmi, co w Polsce musiałby zrobić. Wymagasz bardzo wiele, żeby zmienił nastawienie, żeby pokochał nie swoje dziecko i żeby znosił negatywne nastawienie i wyśmiewanie przez lata. To nie jest wcale mało. Myślę, że w krajach, gdzie jest więcej czarnych, byłoby Ci łatwiej znaleźć białego faceta. Pamiętaj też, że Simon Mol zmienił bardzo nastawienie polaków do czarnych, ta sytuacja bardzo cofnęła Polaków w nauce tolerancji do innych ras na wiele lat. :( Prawdę mówiąc, to sama nie związałabym się nigdy z czarnym, ale to też dlatego, że spotkałam się z ich rasizmem do białych.

Gość Gulit
Cześć, Jestem mulatem który przezył to wszytko, dziś mam 38 lat własną rodzinę. Jeśli chcesz o tym pogdać odezwij się na ten adres podany tylko dla Ciebie. Trzymaj się Pozdrawiam

Gość amryka południowa
12:12 [zgłoś do usunięcia] Prawiczek bez wiary Nikt nie będzie chciał robić za frajera, tym bardziej że jestes puszczalska wez sobie zrob dobrze reka i przestan pierdolic bo od tego dziwictwa ci sie we lbie poprzewracało

co ty picujesz, żeby wyjechała na Zachód, mam znajomą z czarną córeczką, mieszka w Niemczech, ma jeszcze bardziej przerypnae niz w Polsce

Gość mama wesola
zuzia-matka mulata. nie martw sie!!!! wiem, pomyslkisz, ze tylko tak mowie, ale uwierz mi! jezeli chesz-napisz Twoj email- moja hstoria cie pocieszy. pozdrawiam i glowa do gry!

Gość mama wesola
Gulit- respekt za podany adres email. Szkoda, ze nie ma wiecej takich normalnych wypowiedzi. Zuzia, zycze Ci z calego serca, by autorzy tych nedznych, upokarzajcych wypowiedzi NIGDY nie stanelo na drodze Twojej i malego! Sciskam SLONCA BEZ KONCA!

Witaj co tam ludzie mec ich gdzies oddalbym wszystko by miec dziecko ale nie moge fizycznie miec co z tego ze mam prace radze sobie w zyciu jak brakujemi kochajacej rodziny. myslisz ze moglibysmy ?

Gość puszczcie się z murzynami
czy innymi obcokrajowcami a później polak ma utrzymywać i wychowywać. Jak trwoga to do Boga.

Gość zuzia-matka mulata
dziecko musi mieć ojca więc jeśli jakiś znajdzie się porządny, odpowiedzialny, rodzinny, kulturalny, dobrze wychowany itp. mężczyzna to zapraszam do rozmowy a i jeszcze by dobrze zarabiał, miał własne mieszkanie i samochód

Gość ZUZANNA1994
Jestem młoda, na poczatku czytajac wypowiedzi bylam w szoku wypowiedzi ludzi po prostu glupich lub glupio piszacych, odezwal sie do Ciebie Robert, ktory pragnie miec dziecko, lecz z jakis tam powodow nie moze, a Ty mu odp ze musi miec mieszkanie, samochod, dobrze zarabiac itp|? prosze Cie dziewczyno , przede wszystkim nie chcesz byc samotna-podobno, zz Twojej wypowiedzi wyciagam inne wnioski, masz poprzewracane w dupie i nie wydaje mi sie by dziecko (mulat) byl jedyna przeszkoda w stanie, w ktorym teraz jestes (ze jestes samotna!) Zmien nastawienie do zwiazku a odnajdziesz szczescie !!!

Gość ZUZANNA1994
Nie uważam żeby gardziła-inaczej by nie szukała "POLAKA" tylko wpis pt musi to, to i tamto, teraz już nie możesz przebierać, po prostu się zakochaj ale nie w pieniądzach, mieszkaniu i pracy, może nie umiesz kochać, to chociaż przyzwyczaj się do obecności innego człowieka, z tym że mówie nie zaznaczaj, że musi mieć to, to czy tamto, tak nie zajdziesz nigdzie, nawet gdybyś nie miała dziecka...!

Gość wcześniej gradziła polakami
teraz to już nie bardzo może gardzić

Gość onaonaonaona123
Az mi szczeka opadla!!! Moj syn tez jest mulatem, ludzie sa jacy sa, to jest net i kazdy gada co mu slina na jezyk pzyniesie. Tez jestem sama i myslac o zalozeniu rodziny nie mysle ile facet bedzie mial forsy tylko czy nie skrzywdzi mojego dziecka. Jesli nie spotkam faceta, ktory pokocha nas oboje to bede sama i juz. Ale te hasla o kasie to ludzkie pojecie przechodzi.

Gość onaonaonaona123
Posmakuj to będziesz wiedziała

Gość onaonaonaona123
Ja się uzależniłam. Dopłacam arabom żeby pozwolili sobie zrobić loda. Cała pensja na to idzie.