Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem go..

Jaki miał w tym cel że sie tak zmienił?

Polecane posty

Gość nie rozumiem go..

Zaczne od tego,że przez kilka miesięcy kręci się koło mnie chłopak(X), lecz nie traktuję go poważnie. W otoczeniu jestem postrzegana jako bardzo ładna dziewczyna.Ale to mi w niczym nie pomaga.Jestem bardzo nieśmiała,pomimo że mam prawie 19 lat miałam tylko kilku chłopaków z którymi konczyłam znajomość gdy miało do czegoś blizszego dojść. I nadal jestem dziewica. Nie latam za chłopakami, nie jestem puszczalska.A ten koleś to taki typ który lata też za innymi ale non stop ciągnie go do mnie:o..słyszalam ( gdy przechodzilam na miescie obok jego wiernego przyjaciela(Y)) '' suka '' i mruczał sobie pod nosem,ale nie słyszałam co.Olałam to,ale gdy sytuacja sie powtórzy to pozałuje. On sam ''w zartach'' (X) mówił że latam za chłopakami,że mam isc do nich itd. Nigdy tego nie robiłam,nie wiem dlaczego tak mnie postrzega.. Może mam być szarą myszką zaniedbaną to wtedy mnie normalnie bedzie traktował? Nie wyróżniam się z tłumu, zawsze jestem zadbana ale do granic możliwości.. Nie przesadzam ze strojem czy makijażem. Własnie dlatego że taki jest to z nim nie będe.. O co mu chodzi?

Gość podwazylas jego ego
a ze facet cham to pierdzieli. z daleka od takich prostakow

Gość sddsdvfsd
wiesz, co, nie rozumiem o czym Ty piszesz, ale.. Tak, jesteś normalna i zadbana;)

Gość lalallala i bum
łazil kilka misiecy, nic nie wylazil, to sie wkurwil, wam sie laski wydaje ze faceci beda za wami do knca zycia lazic

Gość e nie wyjdzie ci
dobra ale niech pozniej nie pierdoli na prawo i lewo, ze ona jakas suką jest. tacy debile nie nadają sie na zwiazek

Gość nie rozumiem go..
sddsdvfsd - czuje tu ironie;) A jak mialam napisac? chaotycznie ale inaczej rozpisałabym sie nie wiadomo na ile stron

Gość adiu26
mialas napisac, krotko, zwiazle i na temat, a tak wtf, nie wiadomo o co chodzi. tak, jestes zadbana :D