Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Musze miec dziewice

Mam 28 lat i nie moglbym miec dziewczyny nie dziewicy

Polecane posty

Gość Musze miec dziewice

inne odpadają.

Gość Ania aaaa
i co w związku z tym?

To źle z tobą skoro musisz, a nie chciałbyś. Jeżeli można spytać, dlaczego koniecznie dziewica? Jestem ciekawa argumentów.

Gość Musze miec dziewice
bo sam jestem prawiczkiem więc tylko takie mnie interesują. :

Mhm. Staram się zrozumieć, ale jakoś nie umiem sobie wyobrazić selekcji kandydatek na partnerkę. W jaki sposób chcesz się dowiedzieć czy jest dziewicą? Na dzień dobry chcesz się pytać czy ma błonę między nogami? A jak nie to won? Swoją drogą trochę lat już masz, dziwne, że jeszcze nie poznałeś, co to seks.

alexis bo niestety trafialem na takie same rozpustnice co na pierwszej randce rozkladaly nogi przede mna. Żadnych oporów nie miały więc wiem ze takie na pewno nie sa dziewicami.

Gość sgffdhgfjj
jezeli sam nie jestes prawiczkiem to bezczelne jest wymaganie tego od kobiety :D

Gość Musze miec dzieiwce
ale ja cały czas pisałem o dziewicy analnej :o

Jestem prawiczkiem, rozkladaly nogi do palcówki :) wiecej nic nie robiłem z nimi wiec troche sie dziwily, że nie chce wiecej. Powiem tak jezeli teraz trafie na w miare porzadna kobiete, ktora nie bedzie dziewicą i z nią będe to czuje ze ją zdradze dla samej swiadomosci ze miala juz wczesniej facetow. Trudno.

Nie rób nikomu tego, czego sam nie chciałbyś doświadczyć - ja wychodzę z takiego założenia, jeżeli chcesz podupczyć w ramach "kary" za to, że nie jest dziewicą to z góry ją sobie odpuść. Zranisz ją i siebie też.

Gość dziewica21lat
Ja jeszcze nikogo nie miałam, ale w życiu się nie przyznam. Nie chce żeby facet patrzył na to i tylko dlatego mnie chciał. Błony już nie mam, więc i tak się nie domyśli jak do czegoś dojdzie. Nie cierpię takich co patrzą dziewica, nie dziewica. I tak już dawno jak mnie się ktoś pytał to mówiłam, że już uprawiałam seks. Nic mnie tak nie denerwuje jak poglądy rodem z muzułmańskiej wioski.

Gość dziewica21lat
Jak dobrze, że nie mam błony i mogę kłamać w tej kwestii. W życiu bym nie chciała żeby ktoś patrzył tylko na to czy już uprawiałam seks, czy nie. Jak ktoś mnie pyta to mówię, że uprawiałam, właśnie po to żeby nie ściągać do siebie takich gości jak ty.

Gość dziewica21lat
Myślałam, że się nie wysłało to pierwsze i dlatego to samo drugi raz napisałam.

Gość enuff
Chore wymagania chorych ludzi.