Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem mężczyzną jak kobieta

mieszkam u teściów i zajmuję się domem

Polecane posty

Tylko, że jestem mężczyzną. Żona pracuje, a ja nie. Mamy 1,5roczną córeczkę i zajmuję się nią, sprzątam, gotuję, chodzę na zakupy. Żona szybko po urodzeniu naszego dziecka wróciła do pracy, ponieważ ją uwielbia. Ja niestety nie mam żadnego wykształcenia(liceum ogólnokształcące i matura, co nie dało mi żadnego zawodu) i nigdy nie pracowałem. Najpierw byłem na utrzymaniu rodziców, teraz żony i teściów, którzy mają własną firmę i dużo zarabiają. Wszyscy uważają, że ja już nie muszę pracować, tylko zajmować się domem. Mnie takie rozwiązanie nie do końca pasuje, bo wydaje mi się, że znajomi nie uznają mnie za prawdziwego faceta.

Gdy nasza córeczka dorośnie to i tak będę potrzebny. Do sprzątania i gotowania.

Gość takie tam duperele
Czy ty masz jaja???????? A może ci urwali?????? Dla mnie żaden z ciebie chłop tylko zwykła ciota :( Rozumiem, że opieka nad dzieckiem wymaga czasem poświęceń. Ale ty nie jesteś żadnym ojcem tylko sprzątaczką i opiekunką CAŁE ŻYCIE PASOŻYTUJĄCĄ NA INNYCH, rodzicach i teściach. Gwarantuję ci, że jak już z grubsza odchowasz dziecko to żona kopnie cię w doopę. I będzie miała rację bo to wstyd mieć za męża gosposię bez żadnych ambicji :)