taakityp 0 Napisano Styczeń 17, 2011 Witam. Chciałbym zapytać drogich forumowiczy o jedno pytanie, które mnie nurtuje tzn. Czy po kontakcie dłoni z spermą i umyciu ich mydłem 2 razy pod rząd dokładnie między palcami i pod paznokciami i ciepłą wodą oraz dokładnym wytarciu ich do ręcznika istnieje możliwość przetrwania plemnika i po robieniu "palcówki" możliwość zapłodnienia, pytam poważnie. Dziękuje za odpowiedzi ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 17, 2011 Jesli dobrze umyles, to nie ma żadnej możliwości zapłodnienia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taakityp 0 Napisano Styczeń 17, 2011 No namydliłem dobrze dłonie, że piana była gęsta i dokładnie je umyłem, miedzy palcami całe dłonie i jeszcze mydło paznokciami zdzierałem, żeby pod paznokciami było i potem je woda dosyć ciepłą umyłem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taakityp 0 Napisano Styczeń 18, 2011 Może jeszcze ktoś wypowie się na ten temat? I tak szczerze odpowie. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noctua 0 Napisano Styczeń 18, 2011 Nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
motylek128 0 Napisano Styczeń 18, 2011 nie ma szans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roztrzepana Hamtaro 0 Napisano Styczeń 18, 2011 Raczej niemożliwe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taakityp 0 Napisano Styczeń 19, 2011 Dodam jeszcze, że myłem dłonie jeszcze raz wcześniej, zanim umyłem 2 razy pod rząd i przed tymi dwoma myciami raczej kontaktu ze spermą nie było, więc jest jakaś możliwość? Dokładnie namydliłem i spłukałem dosyć ciepłą wodą dłonie jak myłem się 2 razy pod rząd. A i czy przed okresem ma się dni niepłodne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taakityp 0 Napisano Styczeń 20, 2011 Proszę jeszcze o sensowne odpowiedzi na moje pytania, proszę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach