Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakastakas

Ale mnie to juz wkurwia

Polecane posty

Gość jakastakas

Skąd w ludziach bierze się takie głupie pierdolnięte myślenie że jak kobieta rodzi naturalnie to będzie miała wiadro z cipska? Że jak będzie karmiła piersią to będzie miała obwisłe cycki? Jak to czytam to rzygać mi się chce i mam ochotę pierdolnąć w pysk autora takich stwierdzeń :/ I nie chodzi mi tu o namawianie o to jak kto ma rodzić ani o to jak kto ma karmić bo ja osobiście na długo przed swoją ciążą nawet tak nie myślałam. Pamiętam jak koleżanki karmiły piersią a później im zazdrościłam że mają nawet ładniejsze piersi jak ja. Na temat cipek pytałam się kolegów to nie jeden mi mówił że bzykał jakąś tam co była szeroka a nie była po porodzie a gdy sama byłam w ciąży dopytywałam tych już dzieciatych i też większość stwierdziła że nie ma różnicy ( różnice stwierdzili Ci którzy żartowali sobie że dopłacili za ciaśniejsze zszycie więc są ciągle z "dziewicą" ;) ) Sama po porodzie miałam schizy że szersza że coś i nawet mój ginek mnie uspokajał że to tylko mięśnie muszą dojść do siebie i faktycznie, teraz prawie 3 lata po porodzie jestem wręcz ciasna jak wcześniej więc w 100% mogę potwierdzić że poród nie wpływa na to jaką Twoje ciało ma naturę ( oczywiście wiadomo że są wyjątki zwłaszcza przy pęknięciach i nacięciach które mogły nadszarpać mięśnie pochwy) A piersi? Kurwa karmiłam prawie dwa lata, a teraz nie dość że mam rozmiar większe jak wcześniej to nadal zajebiste. Obwisłe miałam jedynie pod koniec karmienia gdy mleko je wypychało a po zjedzeniu przez dziecko były puste. Teraz już są normalne Jakby mnie bolał bardzo poród to bym zrobiła CC, ale że było ok to po co z blizną miałam się męczyć? Jakbym nie miała mleka to bym dała butle bo nawet próbowałam dokarmiać czasem w kryzysie. Ale mnie huj obchodzi jak mają i jak robią inne matki bo to ich dzieci i ich sprawa A więc skąd w ludziach to pierdolnięte gadanie? Zazdrość bo nie mają dzieci?

może, mnie też wkurza takie gadanie, sama rodziłam sn, karmiłam 11 miesięcy , nie mam żadnych wiader i obwisów

Gość ooo dzizys ...
lada chwila urodze, mam nadzieje, ze silami natury, karmic zamiarzam piersia i przez mysl mi nie przeszlo, ze moge miec wiadro czy zwisy. Znajome, ktore rodzily naturalnie nie narzekaja, karmily piersia i maja super piersi, co najwazniejsze bardziej rzucajace sie w oczy. Co do wiadra to , az zal ... pisza tak paniusie, ktore za wzorzec upatrzyly sobie matke z tlustymi wlosami, w brudnych ciuchach, smierdzacych wymiocinami itp ... same sa jak wiadra!

Gość o matko i corko ona
Tez mnie to wkurza, a oprocz tego do bialej goraczki doprowadzaja mnie matki, ktore "wiedza lepiej" i obrazaja sie i niemalze dostaja ataku histerii, bo inna matka nie chce karmic piersia, wraca do pracy od razu po macierzynskim czy zostawia dziecko raz na jakis czas na weekend u dziadkow, zeby pobyc z mezem. Brrr...takie to dzialaja na mnie najgorzej. Wszechwiedzece idealy kurde balans :o

Gość mama sama w domu...
ja wiadra na szczęście nie mam ale niestety piersi nie wyglądają najlepiej chociaż karmiłam tylko 2 tygodnie ale przez okres ciąży bardzo mi urosły może dlatego.