Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka 18 latki

Moja córka ma jakiś problem i zamknęła się w sobie... nie wiem jak jej pomóc?

Polecane posty

Gość matka 18 latki

Zawsze była raczej spokojna ale ostatnio coś z nią nie tak. Ma 18 lat, często chodzi na imprezy i niekiedy zdarzy jej sie wrócic dopiero rano ale jak na jej wiek to nic dziwnego. Tydzien temu wróciła z imprezy i od tego czasu zachowuje sie dziwnie. Nie rozmawia ze mna, siedzi zamknieta w pokoju, cały czas leży w łóżku, do nikogo nie wychodzi ani nie dzwoni. Robilam do niej podchody i pytałam czy jest chora czy cos jej sie stalo ale ona wtedy dostaje takiego ataku na mnie ze mam sie odwalic od niej i dac jej spokój. Nie wiem co mam zrobic? Jak wyciągnąc z niej co sie stało i pomóc jej?

Gość maliboo.
skoro nie chce mowic to nie naciskaj bo tylko pogorszysz sytuacje powiedz jej szczerze, ze zauwazylas ze cos ja gnebi i ze sie tym martwisz, bo ja kochasz Powiedz, ze nie musi mowic skoro nie chce, ale ze zawsze dla niej jestes i cokolwiek by to nie bylo to moze sie z tym z Toba podzielic i ze ma u Ciebie wsparcie

Gość matka 18 latki
wiem ze stracila dziewictwo i chyba nie bardzo wie z kim i czy tylko z jednym?

Gość maliboo.
tez mi to przyszlo do glowy, ale powody moga byc rozne np. chlopak ktory jej sie podobal i z ktorym wiazala nadzieje, nagle pojawil sie na imprezie z nowa dziewczyna albo ktos ja skompromitowal, wysmial itd. W jakim obraca sie towarzystwie? Znasz jej znajomych, wiesz u kogo byla ta impreza, kto w niej uczestniczyl?

Gość maliboo.
??nie rozumiem dziewictwo stracila na imprezie?

Gość matka 18 latki
nie wiem niestety , wstyd powiedziec alew rano corke koledzy przyniesli nieprzytomna do domu

Gość matka 18 latki
nie chce zostac babcia w dodatku ze ojciec wnuka/czki nieznany

Gość matka 18 latki
Jezu.... co za forum!! Napisałam tylko główny post a reszta to ktoś bzdury jakieś wypisuje. Próbowałam z nia rozmawia ale ona nic kompletnie nie chce powiedziec.

Gość matka 18 latki
ale do kogo? moja corka kochala tylko przyrode

Gość a ja uważam..................
możenaprawdę padła ofiarą gwałtu, porozmawiaj z nia - zapytaj, zorientujesz się po jej reakcji, nawet jak nie odpowie, przecież to b ważne żeby wcześnie zareagować - ciąża, aids i krzywdy na psychice - trzeba działac

Gość czekolada na patyku
po co zakladac od razu najgorsze? Pewnie sie nieszczesliwie zakochala, nie ma ochoty sie z nikim widziec, moze potrzebuje czasu i ciszy. Matka powinna do niej przyjsc i powiedziec, ze moze na nia liczyc w kazdej sytuacji i zaufac jej. I tyle.

Gość matka 18 latki
przeraza mnie a jak sie zakochala w jakims nie daj borze roznosicielu ulotek? i jeszcze mu sie oddala? no nie scierpie tego

Gość matka 18 latki
bo czy normalny chlopak dopuszcza do tego by jego koledzy prawie nagą nieprzytomną do domu nad ranem przynieśli jego dziewczynę. nie wstyd mu? bo mi tak