Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukierek z witamina C

on jest chyba gejem...

Polecane posty

witam! dziewczyny prosze o opinie,bo sama juz nie wiem o co chodzi :) Wydaje mi sie,ze chlopak,z ktorym cos mnie tam emocjonalnie laczy jest..gejem.Ma 32 lata,przystojny jak diabli,brunet,ciemne oczy,no miazga. Znamy sie od 2008r.Podobno mial kiedys dziewczyne,z opowiadan wiem,ze ladna blondynke,ale im nie wyszlo.Od tego czasu (odkad ze soba zerwali) jest miedzy mna i nim pewnego rodzaju zwiazek,tzn bardzo duzo rozmawiamy,spotykamy sie czasem,duzo rozmawiamy na gg.Miedzy nami nic nigdy nie bylo,raz sie tylko za reke trzymalismy,ale nasze rozmowy czesto schodza na tematy zwiazane z seksem. On nigdzie nie wychodzi,do pubow,knajp,woli z kumplami jezdzic w las,nad jezioro,w gory,na ryby,cokolwiek.Szczegolnie z jednym takim. Jakis czas temu wrzucil swoje zdjecie na portal spolecznosciowy,i cos mnie tknelo,zeby dowiedziec sie kim jest ten drugi facet.I odnalazlam jego profil,a na profilu ich wspolne zdjecia,i jedno,takie dziwne..Moj kolega obejmowal tego drugiego w pasie i nachylal sie nad nim tak,jakby zaraz mial go pocalowac :O jakby zrobil to tylko kamera zrobila zdjecie za wczesnie. i sie tak zastanawiam,bo facet w jego wieku,sam,to juz niezbyt normalne...

nikt nie pomoze?

Gość strjkf
Spytaj go co myśli o filmie Tajemnica Brokeback Mountain .