Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dylemator

popielniczka

Polecane posty

Gość Dylemator

Mam pewien dylemat. Podoba mi siębadzo jedna dziewczyna, nawet o tym wie, dużo gadamy, no ale drażni mnie jeden aspekt. Pali papierosy :( Zależy mi na jej zdrowiu, wyglądzie, no i też kto by się chciał całować z popielniczką ;d Ona mówi że pali mało po 2-3 dziennie. Dla mnie to niewytłuamczenie, albo jest palaczem albo nie. Co zrobić żeżeby ją jakoś zachęcić do rzucenia. Macie jakies sprawdzone rady?

Gość tak, ja mam pewną radę
zmień obiekt zainteresowania. G...o prawda, że zalezy Ci na jej zdrowiu. Po prostu nie lubisz palaczy i tyle

Gość ertert
Albo bierzesz ją jaka jest w całości, albo sobie odpuść. Nie wolno "brać" sobie człowieka i zmieniać wg swoich upodobań. A prawda jest taka, że palacz na pewno nie rzuci palenia dla kogoś. Sam musi tego chcieć. Aha - nie ma czegoś takiego że ktoś całe życie pali po 2 papierosy dziennie. Ta dawka na pewno wzrośnie.

Gość Dylemator
SKąd ty wiesz co ja czuje? :) ja w każdym razie napewno nie odpuszcze i bede ją próbował przekonać jakoś. Serio ją lubie :)

Gość tak, ja mam pewną radę
powodzenia życzę:) Nie próbuj odzwyczajać ją od palenia, bo napewno nie przestanie palić. Wiem to z autopsji. W człowieku wyzawla się przekora jakaś czy coś, nie wiem jak to nazwać. Mój mąz postanowił odzwyczaić mnie od palenia, paliłam przez 30 lat, dopiero jak przestal czepaić się o fajki rzuciłam to świństwo

Gość 3534534
Dokładnie tak. Sama paliłam i wolałam zerwać znajomość, niż słuchać wciąż o tym, żebym rzuciła. Na serio mówię autorze, weź sobie to do serca. Rzuciłam dopiero gdy sama chciałam i nikt mnie nie zmuszał.

Gość śmierdzący Jacuś
A prawda jest taka, że palacz na pewno nie rzuci palenia dla kogoś. Buahahahahaha!!!!! :D