Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdegustttowanaa

2 girls one cup

Polecane posty

Gość Zdegustttowanaa

Ostatnio głośno jest o filmiku o tytule 2 girls one cup.Widzieliście to,obrzydlistwo .Fujj,obrzydliwe.Jesli ktoś nie oglądam to lepiej tego nie róbcie. :/ Oczywiście linka nie zapodam,bleh

Gość WERWER
DAJ LINKA OSTANIO SZUKALEM I NIE MOGLEM ZNALEZC

z tej serii nie-polecam filmiku 3 guys 1 hammer. daje po psychice. swoja droga pewnych filmikow nie powinno sie umieszczac na necie.

Gość dsfgsdgsdg
Daj linka bo też nie widziałem :P

Gość Zdegustttowanaa
Na youtubie jest,znajdzie sobie,ja wczoraj to znalazłam. Omg,wczoraj to widziałam a jeszcze to mam przed oczami Yh :/

Gość a o czym jest to
3 guys 1 hammer??? Bom ciekawa a boje sie obejrzec:D

Gość dsfgsdgsdg
Znalazłem na YouTube ale nie chcę się rejestrować bo trzeba się najpierw zalogować żeby go obejrzeć.

Gość a o czym jest to
a mozesz napisac chociaz ogolnikowo o czym to? Bo upadek cywilizacji nic mi niestety nie mowi

Gość Zdegustttowanaa
Taa i znow moja ciekowsc,mowi o czym ten filmik 3 guys one hammer :/ No,ale wole nie oglądac bo jestem przed jdzeniem :/

To filmik, na ktorym dwoch gowniarzy morduje czlowieka, mim. uderzajac go mlotkiem w twarz, wydlubujac oko i tym podobne rzeczy, swego czasu byl dosc popularny, wystarczy wyguglowac: dnepropetrovsk maniacs i znalezc filmik. ale ostrzegam, jest mocny i okrutny.

Gość Zdegustttowanaa
Poczytaałam rekaxcje ludzie na ten filmik i co za ludzie,omg :/ Chodzi o morderstwo przed kamerami :/

Gość Zdegustttowanaa
Ambasador,okropne :/ bazienka tak to to,ale nie tylko To jedzą,bo jeszcze co inego robią. :/

Gość a o czym jest to
o kurwa:O to nie bede tego ogladac. Mam nadzieje ze ktos cos zrobil z takimi psycholami

Gość sasasa...
ale masz przeterminowane info. o tym filmiku to bylo glosno juz daaaawno temu. nie masz sie czym podniecac. to jest zwykla perwersja jakis fetysz i tyle. to cos na zasadzie sexu z martwymi cialami hahha

Gość every whisper
śmierć na kasecie ? o kurde ! to takie filmy naprawdę istnieją ?

Gość Zdegustttowanaa
no tak najwidoczniej mam przetwerminowane wiadomosci,ale jak dla mnie to dobrze że wcześniej na to nie wpadłam.Fetysz fetyszem,ale bez przesady :/

Gość fcvgfbvgbh
weźcie nic nie mówcie :O wiele debilizmów (w tym wiele niezgodnych z prawem np. pedofilskie i zoofilskie filmiki) latają sobie po ieci i nikt z tym nic nie robi :O

Gość every whisper
no a kto ma z tym coś zrobić ? Prezydent internetu czy Jarosław ?

3 guys 1 hammer? Myślałam, że to ściema, ale widzę, że na Youtubie są reakcje ludzi na ten temat. Ale jak to mozliwe, przecież to zbrodnia w przeciwności do srania sobie do mordy. Ps. nie oglądam nawet tego bo się potem nie pozbieram :/

ja uwazam ze 3 guys 1 hammer to najokrutniejszy filmik jaki kiedykolwiek pojawil sie na necie, a swoja droga, to jakas moda? zabic czlowieka, zwierzaczka, nagrac to, i wrzucic w siec. i to jest fajne. hmm. tak jak pisalem, ludzie to bestie.

Gość sasasa...
to jeszcze nic. nikomu to nie szkodzi ze jakies dwie wariatki jedza swoje gówno. niech se jedzą. gorzej gdy jeszcze wieksi debile znecaja sie nad dziecmi lub ziwerzetami - i maja z tego satysfakcje! co wy na to??? moim zdaniem jedzenie gówna to nic nieszkodzacy nikomu pikuś i jak ktos ma ochotę niech se żre aż pęknie hah

Gość Zdegustttowanaa
sasasa,tak tylko że one oprcz jedzenia shity haftają na gowno i to jedzą/liża.Fujjjjjjjjjjjj :/

Ale czy Ci co nagrali ten 3 guys 1 hammer odpowiedzieli za to? To chyba jacyś ruscy bądź ukraińcy (?) Przecież to jakieś śmieszne! Dzieciaka co męczy kota złapali, a morderców człowieka nie!? NO KURWA! CO TO MA ZNACZYĆ!

Gość diff squad
Ambasador Kosch-to po co o tym piszesz?Tylko wywołujesz tym szkodliwą ciekawość-sprawcy(a było ich trzech)zostali skazani-dwóch na dożywocie jeden na bodaj piętnaście lat-szkoda bo powinno się ich zatłóc tak samo jak oni to robili ze swoimi ofiarami a było ich więcej znacznie-między innymi kbieta w ciąży i młody chłopiec-ci ludzie nie powinni mieć prawa do biologicznej egzystencji z uwagi na czyny jakich się dopuścili-zbrodni dopuszczali się na terenie Ukrainy a ich określenie ''Dniepropietrovsk maniacs''bierze się od nazwy lasu w jakim zrealizowano to nagranie......zwyrodniali psychopatyczni degeneraci-mam nadzieje,że w więzieniu ktoś ich skróci o łeb....nie ma co się ekscytować takim dziadowstwem.To ochydne i tyle w temacie.