Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KamilaRR

Czy facetom przeszkadza własna dziewczyna kiedy poznaje nowe znajome z wydziału?

Polecane posty

Gość KamilaRR

Jestem z facetem od ponad 2 lat. Obecnie jest na studiach na pierwszym roku, oczarowany studenckim życiem i nowymi 'koleżankami'.. Martwi mnie jednak fakt, że chodzi na imprezy i dyskoteki bez mojej wiedzy nawet, nie zabiera mnie. Czuję się z tym fatalnie i kłocimy sie przez to jednak temat dalej nie jest rozwiązany, a ja tracę zaufanie. Co o tym myślicie? Czy facet źle czuję się na imprezach ze swoją dziewczyną przy swoich koleżankach, nawet tych na ktore ma oko? Czy facetom przeszkadza własna dziewczyna kiedy poznaje nowe znajome z wydziału? Przez to dopuszcza się kłamstw? Co ja mam teraz zrobic:(

Gość nigdy wiecej nie tancz ze mna
jakby facet poszedl na impreze bez mojej wiedzy i bym sie o tym dowiedziala to byl by to KONIEC.. a co do jego to zmienilo mu sie zycie studia to calkiem inne zycie imprezy nowi znajomi znajome?? takze mysle ze z tad wynika jego zachowanie ze posmakowal czegos innego i moze mu sie spodobalo.. a jesli mu sie spodobalo to waszemu zwiazkowi nie wroze dobrze chyba ze jestes na tyle wyrozumiala ze bedziesz to tolerowac

Gość KamilaRR
Ja jestem lojalna i uczciwa więc nie potrafię tolerowac takiego zachowania i cierpiec z tego powodu:( Ciężko..