Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Toxicity.

Źle mi - sytuacja bez wyjścia

Polecane posty

Gość Toxicity.

właściwie to chcę sie tylko wyżalić... bo mojego problemu nie można rozwiązać , wygadać bo tylko tej jednej rzeczy nie mogę mu powiedzieć. Jestem zakochana w chłopaku , który traktuje mnie tylko i wyłącznie jak przyjaciółkę i wiem ,ze jego stosunek do mnie nigdy sie nie zmieni i to jest najgorsze bo uwielbiam z nim rozmawiać, przebywać w jego towarzystwie ale potem gdy wracam do domu to ryczeć mi sie chce bo wiem ,ze to wszytko na nić ,ze on nigdy nie będzie mój... próbowałam nawet zerwać znajomość ale nie dałam rady... ech...

Gość mrarrrrraar
a skąd wiesz ze on nie czuje do ciebie tego samego ?

Gość Toxicity.
bo wiem traktuje mnie tylko jak przyjaciółkę... zresztą znam go i wiem jak reaguje gdy dziewczyna mu sie podoba...

Gość wkurzona złotowłosa
Bo wie, że nie. Znam ten ból, czasem tak bywa. Kurwa, chujowo.

Gość Toxicity.
nie wiem jzu co robić czy katować to znajomością czy ja przerwać tylko nie wiem jak bo niby z jakiego powodu ? dlaczego on mnie nie chce dlaczego tak musi być....

Gość Toxicity.
Nosił mi tornister do 11 stycznia a od 12 stycznia nosi Pauli tej idiotce z dużymi cycami:O

Gość Toxicity.
tak podszywy dobijcie mnie jeszcze 🖐️

Gość wkurzona złotowłosa
Toxicity Spoko, znam to. Mnie też nie stać na zerwanie znajomości. Zwłaszcza dzisiaj mi dokopał. Do wszystkich się odezwał, a do mnie nie. I dowiaduję się o czymś od osób trzecich... Daje mi do zrozumienia, ,że nie jestem dla niego aż taka ważna. Żebym sobie nie daj buk "nie pomyślała czegoś, czy coś" jak sądzę. KUUUUUUUUUUUUUUUrwa :O

Gość Toxicity.
no a my właśnie jesteśmy w bardzo bliskich stosunkach tzn on jest moim przyjacielem mogę mu powiedzieć o wielu rzeczach i ja prawe nigdy sie do niego nie odzywam pierwsza to on nawiązuje kontakt , wiem z,e jestem w pewien sposób dla niego ważna ale nie tak jakbym chciała eh..

Gość wkurzona złotowłosa
O to właśnie chodzi, że ja z tym moim też. Napisał do naszej wspólnej przyjaciółki z czymś, a do mnie nie. To takie dziwne, i inne niż zwykle, jakby mnie celowo odsuwał od tego. Dlatego tak mi przykro :O

Gość yuiop
lubie złote i przewarznie takie mi sie rozbierają

Gość wkurzona złotowłosa
youiop weź spierdalaj

Gość Toxicity.
może domyśla się co do niego czujesz ? ja tak świtanie się z tym maskuje ,ze mu chyba nawet przez myśl nie przeszło ze ja mogę czuć do niego coś więcej...

Gość plu s
ciebie może mimo chodem omija ,a pużniej koniowi malo łba nie urwie ,tak sie znęca

Gość wkurzona złotowłosa
Toxicity Obawiam się, że wreszcie zaczął się domyślać. Tylko ja jak ostatnia idiotka zawsze byłam na zawołanie, zawsze miła, zawsze łagodna, zawsze pocieszająca. No i wreszcie chyba do niego dotarło, że to nienormalne, bo zwykle taka nie jestem. Dla nikogo.

Gość wkurzona złotowłosa
plu s Wątpię, niestety :O

Gość Toxicity.
ja właśnie jestem mistrzem kamuflażu i za chiny sie nie domyśli chociaż czasami wolałabym zeby się dowiedział bo nikt o tym nie wie duszę to w sobie i nie wiem ile jeszcze wytrzymam... no ale gdy sie dowie to wiadomo ,ze nigdy nie będzie tak samo ,a je mimo wszytko nei chce zepsuć tej chorej relacji. nic tylko palnąć sobie w łeb 🖐️

Gość wkurzona złotowłosa
Albo otworzyć się na innych. Będzie łatwiej :O Nie lepiej, ale łatwiej.

Gość Toxicity.
ja próbowałam nawet byłam z jednym gościem w międzyczasie ale wiedziałam ,ze to nie to....

Gość wkurzona złotowłosa
Ja też, i był nawet moment, że myślałam, że to jednak to. Ale na szczęście dla nas obojga znalazłam mądrego faceta i on sam się zorientował, że to nie ma sensu. Jestem nieużytkiem :O

Gość Toxicity.
ja też... ja już nie wiem co sie ze mną dzieje dopóki jestem w jego towarzystwie momentalnie mam uśmiech na twarzy ,a potem załamka... wystarczy ze zobaczę smsa od niego rano "dzień dobry" i już mam mega powera jakkolwiek żałośnie to zabrzmi kocham go i nienawidzę...

Gość wkurzona złotowłosa
Mam to samo

Gość Toxicity.
no i jesteśmy w dupie bo chyba nic nie możemy zrobić 🖐️

Gość wkurzona złotowłosa
Gdyby się dało, pewnie już bym znalazła jakiś sposób. To już kilka lat. Niestety zmykam spać powoli :O Trzymaj się, Toxicity :) Może jednak da się z tego jakoś wybrnąć...

Gość Toxicity.
no może sie da gdy znajdę drugi taki egzemplarz jak on co jest prawie niemożliwe 🖐️

Gość Toxicity.
miłość jest do dupy 🖐️