Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeewelllaa

mam męza, dziecko a chce byc prostytutka!

Polecane posty

Gość eeeeewelllaa

chcialabym w tajemnicy przed męzem dorabiać sobie będąc prostytutką....nie mam pieniedzy, mąż mi nie daje... wogole ani grosza bo twierdzi że mam isc do pracy, ale ja jeszcze nie moge bo dziecko ma 4 miesiące!!!!!!! tzn ze 2 razyw tygodniu sie spotkac z kims za kasę,... boję sie tylko że maż sie dowie.... moze macie pomysly jak: 1) jak ukryć to wszystko? 2) jak np. kolezanka pozyczy mi swoj taki byle jaki telefon i kupie do niego starter to gdzie ten tel ukryć?????? zeb y mąz tego nie znalazł... mam taką dziurę w torbie:) moze tam? macie jakis pomysl? 3) jak zostawie dziecko z matką na pare godzin (nie mieszka z nami) to powiem jej ze ide do kolezanki albo na zakupy albo coś....? 4) ooo i najwazniejsze... moge te pieniądze wplacać do banku na jakieś osobne konto....prawda? zaloze jakies bezplatne konto i od razu po spotkaniu pojde wplacic pieniadze, bo przeciez jakby mąż je znalazł to by mnie zabił!!!!!!! OOO A GDYBYSCIE WY BYLI NA MOIM MIEJSCU TO JAKBYSCIE TO WSZYSTKO UKRYWALI?:)

Gość uhahat
no i gimgowno szaleje na kafe zamiast na stoku

Gość dobre ........
ja pitole no ale ok nie będę oceniała i prawiła morałów jak masz gdzie dziecko zostawić to spoko nie kombinuj z telefonami a umawiaj się z facetami przez internet ....tylko zadbaj o kasowanie historii gdzie wchodziłaś najbezpieczniejsze chyba są czaty ....hotel...inkasujesz kasę jedziesz prosto do banku wpłacasz kasę i wracasz do domu

Gość eeeeewelllaa
niebezpieczny jest hotel? dlaczego>? czaty? dlaczego???? hmmm.... napiszcie jak wy byscie wykombinowali to wszystko na moim miejscu by sie nie wydało?

Gość dobre ........
czytaj ze zrozumieniem napisałam że najbezpieczniejszy będzie hotel i czat a że niebezpieczny

Gość eeeeewelllaa
mam tylko 16 lat i nie umiem czytac ze zrozumieniem

telefon można ukryc dzwieki wylaczyc a masz juz klientów wydaje mi sie ze mąż moze sie zorientowac ze z kims innym seks uprawiasz ale to twoja sprawa

Gość fffffffffffff
postaraj sie lepiej cienkie, marniutkie prowo :o

Gość eeeeewelllaa
to nie prowo, naprawde mam taki zamiar, ale sie boje, boje sie ze sie wyda!!!!!!!!!!!! i dlatego tu napisalam byscie mi podpowiedzieli co robic by sie nie wydalo? jak to skutecznie poukrywac? i dlaczego mąż by sie zorientowal ze uprawiam sex z innymi?:) tak sobie zaplanowalam że moglabym umawiac sie z jakimis facetamiz innych miast i by tu przyjezdzali , nigdy nie odwozili by mnie n a moją dzielnice! bardzo bym uwazala, ale nie wiem gdzie ukryc telefon.... zeby nie znalazł:) i jak to wszystko sprytnie zrobic.

Gość gyjigkkkggkgkgkkg
masz dziure w torbie... a mózgu też :O???? puszczac sie za kasa, mając męża tylko po to aby kupic se nowe buty??:O są dziwki na tym swiecie