Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niki12657

choroba taty prosze o pomoc :(

Polecane posty

Gość niki12657

Nie wiem co mam robić. Mój tato jest chory na marskość wątroby. Przeczytałam wiele informacji na ten temat w internecie i wiem,że lepiej nie będzie :( Tato praktycznie co 2 tygodnie ląduje w szpitalu,jest słaby ale żyje i puki co to daje mi nadzieję. Jestem sama z młodszym bratem bo nasza mama zostawiła tatę 3 lata temu. Teraz siedzi za granicą i zyje z innym mężczyzną ,dzwoni sporadycznie,przeważnie na święta lub urodziny. Mało ją interesuje los taty a mnie bardzo. Leki miesięcznie kosztują ok 600zł. Puki co trzeba je kupować bo inaczej tato nie da rady żyć. Bardzo boje się tego co przyniesie każdy kolejny dzień. Jest nam bardzo ciężko dlatego proszę ludzi o dobrym sercu o wsparcie i wpłaty jeśli ktoś może minimalnej kwoty pieniędzy na leki dla taty. Nigdy nie sądziłam,że w taki sposób będę szukała pomocy :( Jest to poniżające ale nie mam innego wyjścia.

Gość Ala233333333333333333333333333
marna prowokacja

Gość czxdcvd
pokaz dowody na chorobe ojca nikt w ciemno ci nie pomoze

Gość niki12657
oto numer konta jeśli ktoś chciałby pomóc 56 1160 2202 0000 0001 2086 4318 bardzo prosiłabym też o informację wszystkich,którzy tez mają w rodzinie podobny przypadek. Wsparcie jest dla mnie bardzo ważne bo juz nie daję rady :(

Gość niki12657
najlepiej od razu wpłacajcie po 200 zł (w jednym banknocie) :) ten uśmiech jest dla Was

Gość niki12657
To nie jest śmieszne podszywie. Dla mnie liczy się każdy grosz a Ty się nabijasz.

Gość zebranie takze w necie
jest przestepstwem, a tu wchodzi do tego oszustwo w celu wyciagniecia kasy...pamietaj, ze w necie nie jestes anonimowy, dla policji do 1-2 dni zeby znalezc cie po IP :)

chyba upadlas na lowe jesli myslisz ze kto kolwiek wplaci chocby zlotowke. pokaz dowody choroby ojca-to pierwsza podstawowa rzecz

Gość niki12657
wpłacajcie po 1 groszu, ale tylko takie sprzed denominacji

Gość pamelallla
najpierw to w sposob sadowy musisz poszukac w necie trzeba uzyskac alimenty od matki i bedzie na leki dla ojca ( nie chpdiz mi o alimenty takie po rozwodzie) tylko nomrlanie jak rodzic nie daje pieniedzu nie opiekuje sie fzieckiem mozna ubierac sie o alimenty proponuje jakas przycisnac matke, a jak ciezko z pieniazkami to od lekarza rodzinnego skierowanie i do opieki spolecznej isc moze cos pomogą

Gość niki12657
to jestem ja - dawniej używałam nicka: BiednaMama2323233

Gość sranie w banie..
no i gdzie te dokumenty itp?

Gość sie zalogowalem
jak tato nabawil sie marskosci to musial niezle pic:-0 idz do kolegow jego spod monopolu..zapewne pomoga:-P