Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość babuszkaZWYLF

Dlaczego Norwegowie i Japończycy tak wyrośli?

Polecane posty

Gość babuszkaZWYLF

A no, ze nie mili komuny i dostęp do moża! Dlaczego młodzież z polskich ogólniaków pije tyle kawu, alkoholi i pali papierosów? A no, że stres mają przy nauce wielki . . . a dlaczego ten stres? Bo zamiast niezdawać z klasy do klasy to będzą jak bezmyślne szczury na oceny piątki i celujące . . . matury mają ustnie nie na ocenę mierną . . . dlaczego ten co miał świadectwo z czerwonym paskiem i był najmądrzejszym z głupców uważa się za arbuziaka i buja na kreatynce potrząchając mięśniami klatki piersiowej na osiedlowej siłowni niczym Bolo Yeung? 23 lata mając już karetka, moe powieść Polaka pod kroplówki i na odwyk . . . dlaczego Polacy mają głupich nauczycieli? Dlaczego oni tak poniżają uczniów jak i Policja Polska? Jeśli uczyłeś się w tym klero-kuratorium to porwij te wszystkie świadectwa, bo one się nie liczą! W ogólniakach platnych sama patologia się kształci i degeneraci! Gdy lapałem kiedyś karasie w Kierwinach wędką bambusową, którym już się zrywały usta, bo na pusty haczyk brały tyle że buta nie wyciągnąłem jak w Breath of Fire 3 na PSX tylko reklamówkę z cegłami na wędkę, gdy łapałem szczupaki na czarno bez karty wędkarskiej :( Celebryci na TVN tańcują! Sławomir Bieniek śpiewa ruuskie piosenki, a Piotr Szwedes jest na skraju końca kariery . . . W polityce cienko polskiej . . . wysPOrtowańcy i PiS-uar niczym naćpani na kwasie LSD nie chcą marihuany zalegalizować i innych narkotyków czy religii znieść ze szkól Polskich :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować