Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAJAZGAJ

ZAGNIERZDZANIE SIĘ ZARODKA A KŁUCIE W BRZUCHU???

Polecane posty

Gość MAJAZGAJ

dziewczyny powiedzcie mi czy ja juz schizuje czy tak sie faktycznie moze dziac? zakladajac ze udalo sie i doszło do zaplodnienia czy przy zagnierzdzaniu sie zarodka moge odczuwac kłucia w podbrzuszu?? bo takie kłucia odczuwam, nigdy wczesniej mi sie nie zdarzala,, prosze o rady.

Gość vbm
taaa no pewnie...zaroden wyciąga łuk i strzały i strzela zeby się przymocować :O:O...boze jakie baby są głupie...i to mają być przyszłe matki :O:O

Gość MAJAZGAJ
nie bylam nigdy w ciazy wiec z kad mam wiedziec jak to jest? prosze o rady a nie chamstwo

Gość mama urwisa malego
teoretycznie jest to możliwe

Gość Koko-33-
Mnie np.rwał prawy jajnik przez 4 tyg po zapłodnieniu.;)

jestem 3 raz w ciąży i kobieta nie jest w stanie wyczuć zagnieżdżenia zarodka, nie daje to objawów, nawet plamienie może nie być objawem tylko udaną owulacją, nie miałam objawów zagnieżdzenia i plamienia implantacyjnego a jakiekolwiek objawy przed terminem spodziewanej to psychika, bo kiedy objawy miałam dostawałam okres, kiedy zupełnie ich nie było i z racji tego nawet z kupieniem testu zwlekałam to okazała się ciąża, wszystko objawy przed to wkręcanie sobie

Gość lamijkacjgh
zagnieRZdzanie O KURWA:O

Gość antypatologia
Mnie klulo w lewym boku. Musialam zwolnic sie z pracy. To bylo 9 dni po stosunku.

Gość oj,oj........
mnie w brzuchu nic nie kłuło-ale 3-4 dni przed spodziewana miesiączką dwie noce z rzędu budziłam się w bo tak mnie w dole ciągnęło i bolało.to było takie dziwne uczucie-jakby ktoś włożył mi rękę do środka i ciągnął za cały "układ rozrodczy".wiedziałam,że cos jest inaczej niż co miesiąc,zrobiłam test i wyszły 2 kreski.