Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klimka25

ciąża? lekarz nic nie zauważył?

Polecane posty

Gość klimka25

Witam dziewczyny! Powiedzcie mi proszę czy możliwe jest że lekarz nie zauważył żadnych oznak ciąży u mnie, chodzi mi o rozpulchnienie, zasinenie, w którym tygodniu się to pojawia? dzidzie wiem, ze dopiero od 5 tygodnia można zobaczyć, a wcześniejsze obajwy? dodam, że od ok 2 tygodnia strasznie mi się cera popsuła,piersi wydają mi się większe i nie bolą tak jak dawniej przed @, brzuch nie pobolewa jak kiedyś, tylo takie kłucia w okolicach jajników, czuje się senna, szczególnie popołudniu nawet jak dobrze pośpie, okres na razie spóźnia się 2 dni, wydzieliny mało, ale taka dziwna przezroczysta lub biaława, zawsze jest żółtawa przed, więc zastanawiam się czy te zmiany coś oznaczają,bardzo bym chciała aby to były oznaki ciąży....czy miałyście podobne problemy, objawy odczucia? Czy już robić test, czy jeszcze się poczekać?

Dobry lekarz pozna ciaze... moja ginka postawila diagnoze o ciazy w 24 dc po badaniu... Moja przyjaciolka zaszla wlasnie w ciaze,jej lekarz przy zwyklym badaniu potwierdzil ciaze. 2 dni po dacie miesiaczki to jest bardzo wczesnie i kolezanka ma racje...rob test..jesli wyjdzie pozytywny to odczekaj pare dni i idz na usg.... Powodzenia....