Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość K2ka23

Co sądzicie o tyłku Kim Kardashian???

Polecane posty

Gość K2ka23

Faceci podobają wam się duże tyłeczki i taka figura jak Kim???

Gość krzysuchu
Jak dla mnie jest ok:)

Gość Pietras
Jak może się nie podobać, skoro to typowo kobieca figura! Gdyby miała taki tyłeczek, ale nie miała piersi, myślę że zmieniłbym zdanie, ale ona ma wszystko na miejscu.

a ona przypadkiem nie jest zbyt sztuczna? na zdjeciach wyglada jak barbie :(

Gość K2ka23
Do Rudaa Ona jest poprostu zadbana ucz sie od niej:p

Gość K2ka23
Wziełaś zdięcie z jakiejś sesij a wiadomo że sesje mają nie wiele wspólnego z prawda:P

wypraszam sobie:P jestem zadbana ale nie wygladam jak sztuczna lalka.

Gość K2ka23
Idź leczyć kompleksy gdzie indziej;) Już znamy twoje zazdrosne zdanie na temat Kim:P

Gość K2ka23
No wiec nie marudz że Kim jest sztuczna lalka bo to poprostu zadbana kobieta i tyle:P http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.plotkara.pl/images/14926/left/normal/kim-kardashian.jpg&imgrefurl=http://www.plotkara.pl/pojedynek/1376/kim-kardashian-czy-lady-gaga&usg=__byD3GB0f7w_TGmVoGDZNVqOcmCo=&h=503&w=328&sz=45&hl=pl&start=213&zoom=1&tbnid=Y63q3Z6zU4tFSM:&tbnh=152&tbnw=98&ei=Ug84Td29No7AgQe_sej_CA&prev=/images%3Fq%3Dkim%2Bkardashian%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DX%26biw%3D1152%26bih%3D773%26tbs%3Disch:10,5450&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=752&vpy=348&dur=3149&hovh=278&hovw=181&tx=117&ty=170&oei=8g04TY7UG4ag8QPNzvmoCA&esq=9&page=9&ndsp=30&ved=1t:429,r:27,s:213&biw=1152&bih=773

Gość puchaczysko
Zdaje się że mowa tu o jej figurze. A figurę ma idealną, na fotach gdzie nie ma tyle makijażu wygląda zdecydowanie ładniej. Do figury nie mam oczywiście zastrzeżeń, kobieta - marzenie!

na ostatnim zdjeciu znacznie lepiej i juz nie tak sztucznie. a figure ma zgrabna to prawda. ale tylek to wielki ma!

No nie wiem sama. W sumie to chyba marzenie każdego prawiczka i onanisty. Zawsze myślałam, ze byc zadbanym to znaczy byc czystym, schludnie ubranym, mieć czyste włosy, paznokcie,uszy zdrowe uzębienie etc :) Przeglądajac zdjecia tej calej Kim (nawet nie wiem kto to jest...) myślę sobie, że chyba nie ma w niej nic naturalnego. Taka troszkę karykatura kobiety. A w pośladkach ma implanty. Czy to fajne? Nie wiem, nie znam się. Ruda - widzę, ześ nowa na forumie. Dobra rada - nie wygłaszaj opinii, które mąga wzburzyć tych koniobijcow, bo sie dowiesz, ze ejsteś brzydkim pasztetem z garbem i zezem. Pozdrawiam. Miłego forowania :):):)

Gość K2ka23
Duży tyłek to jej atut:)

Gość K2ka23
Do Vera Icona mówisz że nie wiesz kto to jest w sumie ale że w tyłku ma implany:D Dobrze sie czujesz?? haha

Gość Pietras
Vera- to że podoba nam się taka kobieta, nie oznacza nic złego, wyzywać od koniobijców możesz sobie swoich przyjaciół, widocznie tylko takich masz wokoło. Kim jest niezaprzeczalnie piękną kobietą i zgadzam się, ładniejsza jest bez makijażu, to chyba dobrze? Dla takich jak ty koniobijcą jest każdy na forum, czy podobałaby mu się Kim, czy Beyonce, tak więc nic to nie zmienia. Jestem w stałym związku 4 lata i nie oznacza to, że nie mogą mi się podobać również inne kobiety. A podobają mi się głównie te, które są podobne do mojej narzeczonej.

Gość Prrrrrrrrrrr
Vera to pewnie samotny szkieletor, wiec się nie dziwcie że jedzie na każdą laskę.

Gość plepleple
K2ka23 Do Vera Icona mówisz że nie wiesz kto to jest w sumie ale że w tyłku ma implany Dobrze sie czujesz?? haha hahaha, słuszna uwaga, przeglądała vercia jej zdjęcia i prześwietliła ją na wylot.

Gość typowe dzialanie zakompleksio
nego kopciucha - jesli stwierdzisz, ze podoba ci sie kim, to znaczy ze jestes prawik onanista :D ludz sie dalej, faktow nie zmienisz, ona jest po prostu ladna, a jakbys ogla, tez ciagle chodzilabys w seksownych ubraniach i wymalowana, wiec moze ogarnij sie i spojrz na nia bez kompleksow

Gość plepleple
ale pewnie piersi nie masz, więc i tak jesteś na minus :P

Gość puch
vera, "No nie wiem sama. W sumie to chyba marzenie każdego prawiczka i onanisty. Zawsze myślałam, ze byc zadbanym to znaczy byc czystym, schludnie ubranym, mieć czyste włosy, paznokcie,uszy zdrowe uzębienie etc" zgoda, ale uwierz mi, że nie wszystkie zadbane wg. twojego myślenia kobiety mają powodzenie. Czystych i pachnących jest mnóstwo. W końcu każdą babkę stać na mydło i perfumy, a uroda, modne ciuchy, czyli coś co czy chcesz, czy nie - to jednak przyciąga i nie każda kobieta może to mieć.

K2ka23 - wygooglowałam. Wiesz co to google i do czego służą? Pietras - Beyonce jest super. Widzisz, i nastąpiło wzburzenie, bo ktoś śmiał powiedzieć NIE :) Wybacz Pietras, miły z Ciebie gość, potrafisz sie wysłowić (co się nieczęsto zdarza w tym miejscu). Nie wnikam w Twoje prywatne życie. Chodzi o to, że zawsze znajdzie sie ktoś, kto ma inne zdanie i jest linczowany w 9/10 przypakdow. Jestem tutaj prawie rok i już trochę "policzków" (hihi) zebrałam :) Wiem, też że jakies 95% facetów tutaj to ozależnieni od onanizmu kompleksiarze.. :) Gratuluję narzeczone, pielęgnuj zwiazek i życze wielu zacnych widoków :) Prrrrrrrrrrr - nie jestem szkieletorem :) Jak powszechnie wiadomo, jestem morświnem z nadwagą. :)

Gość Nobaaa
Jeśli może na niej siedzieć, to jest O.K.!:D