Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mraukotka

Czy powinnam sie godzic na kontakty mojego faceta z matka jego ex dziewczyny?

Polecane posty

Oczywiscie nie podejrzewam zadnego romansu :p Jedyne co, to denerwuje mnie lekko to, ze ma wciaz kontakt osobami zwiazanymi w pewnien sposob z jego dawna miloscia i wlasciwie nie wiem czemu ma sluzyc taka znajomosc. Czasem pomaga jej w remoncie, zawozi do lekarza. Innym razem idzie do niej po jakas porade lub tylko na herbatke.Jestesmy ze soba od niedawna wiec nie znam go dobrze, ale takie zachowanie nie wzbudza we mnie zaufania. Rozmawialam z nim o tym, jednak on nie widzi w tym nic dziwnego i wyszlam chyba w jego oczach na osobe niedojrzala i czepiajaca sie. Czy faktycznie nie mam racji irytujac sie? A moze to on stawia mnie w niezrecznej sytuacji i powinien zerwac raz na zawsze z przeszloscia ?

nie martwiłabym się o matke ex, może się lubią nic w tym zlego, pod warunkiem ze masz pewnosc ze z tą ex to juz definitywnie skonczone, bo pewnie ją tez tam spotyka.

Gość multimedia
pozwol, nie czepiaj sie pokazesz sie jako normlana dojrzala osoba a jesli beda z tego problemy, to lepiej bys przekonala sie o tym szybciej niz pozniej proponuje jednak uczestniczyc w tych jego kontaktach, po prostu pokazac sie jako fajna dziewczyna i dac do zrozumienia, ze jestescie razem, czasem sie pojawiac na tych herbatkach...