Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rebob

Łatwe isprawdzone zarabianie pieniędzy w sieci.

Polecane posty

Gość rebob

Płacą Ci za klikanie w reklamy i oglądanie jej przez 30sec. 1cent (1 reklama=1cent) dziennie jest 10-60 reklam, wiec klikając sam zarobisz około 10-60 centów dziennie. Więc klikając sam zarabiasz 4.5$ miesięcznie. Ale uwaga jeśli zaprosisz 1 osobę zarabiasz 100% tego co ona zarobi a ona nic nie traci. Wiec z 1 zaproszona osoba zarabiasz 9$/m-c. z 3 osobami 18$/m-c, przy 10 poleconych daje kwotę około 30 $/m-c! [ponad 70 złotych]. Sam jestem w tym programie i to naprawdę działa! Wystarczy, że postąpisz zgodnie z tą instrukcją! Krok 1: Załóż konto na Alert Pay: http://www.alertpay.com - Klikasz Sign Up - następnie wybierasz narodowość oraz typ konta, Personal Starter] i potwierdzasz. - Następnie wypełniamy te dane i zakładamy konto. UWAGA!: Nie ma jakiejkolwiek weryfikacji podanych danych. Nigdzie one nie są udostępniane, nikt ich nie widzi. Więc nie ma się czego bać UWAGA2!: Do rejestracji doradzam użycie poczty tlena lub gmaila, z innymi mogą być problemy. Krok 2: Założyć konto na stronce do zarabiania: http://bux.to/?r=bob_er - a następnie wciśnij Register: Wypełniasz formularz rejestracyjny, tutaj musisz dopilnować, aby dwie rzeczy były dobrze, prawidłowo wpisane, a konkretnie: - AlertPay E-mail Address For Payments: // ten sam, jaki wpisywałeś podczas poprzedniej rejestracji - Referrer (if any) : //tutaj dopilnuj, aby był wpisany nick bob_er , dlaczego?** * Osoba polecająca dostaje dodatkowe 100% waszych klików i ma wgląd w to ile klikacie dziennie a Wy nic na tym nie tracicie, tylko pomagacie polecającemu, czyli naszemu Forum * pomagasz mi, nie zapomnij, że ja pomagam właśnie Tobie, a w taki sposób możesz się najlepiej odwdzięczyć! Krok 3: Zarabianie: Tak więc wszystkie formalności zostały dopełnione - teraz rzecz najprzyjemniejsza - zarabianie Logujemy się na swoje konto na bux.to Klikamy w Surf Ads. Tam znajduje się od 10 - 60 linków do reklam, które musimy wyklikać. Klikamy po kolei, czekając aż minie 30 sekund. Po upływie tego czasu, powinien pojawić się komunikat (na górze strony) \"Done\" a obok niego Obrazek. To oznacza, że zarobiliśmy 0,01 $. Powtarzamy, do wyklikania wszystkich reklam. Rezultat naszej pracy, możemy zobaczyć w My Stats. Krok 4: Wypłata Po osiągnięciu minimum (50$) możemy wypłacić nasze pieniądze. Klikamy w zakładkę Cashout/Convert w My Stats i klikamy na Convert to Cash via payPal. Masz jakieś pytania? Pisz tutaj. UWAGA! To nie jest tani program, który wyświetla reklamy i mimo wszystko nie działa, jest to naprawdę sprawdzone i WYPŁACALNE! Polecam wszystkim! Mi wypłacono już nie raz więc to naprawdę działa!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować