Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marmoladka z czekolada

widmo bylych.... wierzycie w cos takiego????

Polecane posty

Gość marmoladka z czekolada

Drodzy kafeterianie, pisze do Was w sprawie tzw" widma bylych".. czy uwazacie ze istnieje cos takiego?? Opisze Wam moja sytuacje zyciowa.... OD ponad 1,5 roku jestem ze swoim facetem... miedzy nami jest miłosc, szacunek , i czujemy sie szczesliwy razem... ale zawsze jest jakies " ale"... otoz, przede Mna, moj partner miał dziewczyne z ktora spedził prawie 7 lat swojego zycia, kiedy skonczyli studia w polsce postanowi ze wyjada do pracy do Anglii zarabiajac sobie na wesele , byli juz zareczeni i bylo wszystko cacy. On duzo pracował,ba nawet zapierdzielal jak woł byle by tylko mieli wiecej kasy dla siebie, a ona w tym czasie sobie zaczela baraszkowac z innymi, po jakims czasie cala akcja co ona robi wyszla na jaw, ona blagalam o wybaczenia, mowiac ze w ich zwiazek rutyna sie skradla a on nie mogl juz na Nia spojrzec, ani dotkac... On wrocil do Polski a on Tam zostala na stale... po 2 latach poznal MNIE...... Ludize jak postanawiaja ze soba byc , po jakims czasie wiadomo- porusza sie tematy bylych.... zadalam mu wprost pytanie, czy ja kocha choc troche? odpwoedział , ze kochac to nie, ale 7 lat zycia nie da sie zapomniec tak po prostu , w domu trzyma 3 albumy w szafce z ich zdjecami.... mowi ze nigdy tego nie wyrzuci, bo to sa wspomnienia.... drodzy kafeterianie! Ona jest tam, ja tutaj, przyjdzie taki moment ze sie z nia zapewne w polsce spotka.... czy mam sie bac? zapewnia mnie , ze mnie kocha i jak bedzie wszystko ok miedzy nami to chce spedzil ze mna reszte zycia, ze czuje ze ze mna chce spedzic reszte zycia.. czy aby na pewno? a byla?? czasem jakies glupie porownanie- podczas sexu- w taki sposob sie nie kochajmy, bo gumka zawsze mi spadala jak z marta tak robilem....

Gość orzeszek laskowy
facet jest kretynem skoro podczas seksu z toba mowi o eks. a poza tym to przesadzasz, generujesz problemy. nie rozumiem tego calego 'kompleksu eks' przeciez to przeszlosc.

Gość Ameliaaaaa
powinno byc dobrze, niepotrzebnie sie tym nakrecasz co do seksu, to zwyczajnie mu o tym powiedz, zeby takich porównan nie robil bo to ci psuje nastrój w takim momencie

Gość volga_jasnowidzaaa
jakby facet podczas sexu mnie porównał z była to bym mu przywaliła ale ja tez byłam w takim z wiazku..jednak uczucie do byłej wygrało..i tez byli ze soba spro lat i ona go zdradziła

Hm podczas seksu nie powinien wspominać ani słowa na temat byłej. Ale ogólnie to ma prawo mieć zdjęcia itd. ma z nią fajne wspomnienia i to zastanie na zawsze, więc to normalne że ma wszystkie pamiątki. Ja też mam wszystkie zdjęcia, nawet jakieś głupie bilety z kina :D Nie umiem tego wyrzucić, choć od eks nie czuje już kompletnie nic. Ale coś w tym widmie byłych jest... ;) Porównujecie czasami swojego obecnego chłopaka do tego poprzedniego?

Gość kazda kazda
wszystko jasne, wszystkie marty są po j e bane!!

Gość marmoladka z czekoladka
wiem , ze to moze byc nienormalne ze tak sie na zapas zamartiwam, zadnych powodow do niepokoju mi nie dal ....