Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pjharvey

Mam niedowagę?

Polecane posty

Gość Pjharvey

Waże ok. 52 kg przy 164 cm wzrostu, kalkulator BMI pokazuje, że mam niedowagę :o Coprawda moje posiłki są nieregularne, śniadań nie jem, za to obiad i kolacja są obfite, jem sporo słodyczy (wręcz za dużo) i co... mam niedowagę? :o Zawsze myślałam, że mam wagę w normie! Ile powinnam wazyć w takim razie? :(

Gość ROBEKBOBEK
i pewnie chłopaka nie masz nie dziwię się - taka sucha kobyła blee

Daj spokój..,..pewnie fajnie wyglądasz....moim zdaniem jestes w sam raz ;)

Gość Pjharvey
Tak kobyła... :D

Gość aaaaa.llllll
ja ważę 53 kilo i mam 168 wzrostu i nie mam niedowagi :P mam troszkę wystające boczki :P i pulchniutka troszkę jestem więc ważysz prawie jak ja a jesteś niższa.. myślę, że nie masz niedowagi..

Może masz lekką niedowagę,ale Twoja waga jest w normie wg mnie. Lepiej byc troche za szczuplym niż za grubym i każdy lekarz to powie

Gość Pjharvey
No ja też zawsze myślałam, że nie mam niedowagi tak na oko, a tu mi coś takiego wyskakuje :/ Trochę się przejęłam, bo taka chuda sylwetka mi się poprostu nie podoba, chłopięca jest, a nie kobieca.

Gość ile masz lat?
bo to jest ważne:) kobieta 50-letnia z taką wagą przy wzroscie 164 cm miałaby niedowagę ale Ty napewno młoda jesteś i masz super figurę:D

Gość Pjharvey
21 lat, rocznik 90-ty.

To czy sylwetka jest chłopieca czy kobieca nie zalezy od wagi poza tym tylko od stosunku talii do bioder Można ważyć 80 kg i mieć sylwetke faceta ,a można ważyć 50 i mieć kobiecą

Gość ile masz lat?
nie masz niedowagi:) jesteś młodziutka i zgrabniutka:D

Gość xxKiarusxx
Ale dziecko kłamiesz :) 164 waga 52 BMI = 19.3!! Niedowaga jest od 18,5 ... chcesz się dowartościować w necie czy sponsora szukasz??

Jeśli masz róznice ok 30 cm pomiędzy talią ,a biodrami masz kobiecą sylwetke. im mniejsza jest ta różnica tym Twoja figura jest bardziej chłopieca. Nawet udowodniono ,że kobiety z większą różnicą maja o wiele wieksze powodzenie bo faceci to widza i podswiadomie odbierą jako płodną lub mało płodna partnerke

Gość Pjharvey
Różnicę mam ok.20 cm między biodrami i talią, niestety, ale dla mnie 60 w talii to science- fiction, zazdroszcze tym co tyle mają.

Gość xxKiarusxx
Nie korzysta się z tego typu kalkulatorów, tylko normalną tradycyjną metodą dzielenia i mnożenia!! Taki kalkulator kłamie :) według niego to ja nie żyję więc sorry... Znam Panne co ma 164 i 52 i niestety jest mała grubaśna, a nózki jak parówki - więc nie masz niedowagi tylko jesteś w połowie drogi do nadwagi.

ja tyle mam tzn dokładnie 61. może to dlatego ,że ćwiczyłam na hula-hop jak bylam nastolatką? ćwiczenia pomagają wyszczuplic talie

Gość Pjharvey
Haha to dobrze :D Nogi akurat mam niestety dosyć umięśnione... Monique888- łał, ale masz fajnie, może też sobie hula hop załatwie, ale boję się, że mi tam się mięśnie porobią jak na nogach (dużo chodzę i biegam).

Gość szatanna
E tam. Moze i masz niedowagę, ale jesli jestes zdrowa, masz z normie te wszystkie żelaza i inne rzeczy, masz energię, dobrze sie czujesz, to to chrzań. Kazdy ma jakies tendencje - jeden bedzie z natury chudy, inny przy kosci, jeszcze inny taki sredni.

Gość xxKiarusxx
Umięśnione dosyć nogi u kobiety nie są ładne.. skoro biegasz itp to pewnie masz też reće umięśnione - to już nie jest sexy.. lepiej przestać biegać

Gość Pjharvey
Nie mam zamiaru przestać biegać robię to dla zdrowia nie urody... A rąk umięśnionych właśnie nie mam i słabe są strasznie :o patyki trochę.

Gość zajebisty ten kalkulator
W celu określenia stanu odżywienia w Twoim przypadku posłużono się siatkami centylowymi dla wskaźnika BMI. Tym samym, nie obowiązują tutaj zakresy odpowiednie dla osób dorosłych. Dla dziewczynki lat 18 wskaźnik wynosi: 3 centyli gdzie dolna granica normy to: 19,50 BMI, górna: 24,20 BMI. Twoje BMI: 16,00 Twoje odpowiedzi pokazują, że masz otyłość. :o:o

Gość Pjharvey
"Twoje odpowiedzi pokazują, że masz otyłość." Niby dlaczego?

Gość zajebisty ten kalkulator
no tak mi ten kalkulator napisał :D:D

Gość AgusiaS
ja przy tym samym wroscie waze 54kg i własnie chciałabym miec te 2 kg mniej i uwazam ze jest to w sam raz i daleko jest do niedowagi

Też mam 164 i ważę 48-49, nie powiedziałabym, że mam niedowagę, nie wierz w te internetowe kalkulatory BMI, bo według nich każdy powinien wyglądać jak pulpet :-)

Gość Pjharvey
No kurde jak niedowagę to zaraz otyłość mam? Haha dobre.

Gość Patryska
ja mam165 i waze 42 kg i nie moge za nic przytyc:(

Gość Sekret xd
Moim zdaniem nie masz niedowagi ważysz w sam raz ja mam 168cm wzrostu i ważę 52 to ja mam niedowagę ale z takim wzrostem jak ty to nie masz niedowagi bo jesteś niska