Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga21321903812

jak to jest ,że polscy faceci nie są przystojni często ,a

Polecane posty

Gość olga21321903812

wymagają super lasek? nie rozumiem tego. nawet ci co na taką szans nie mają . mali brzuchaci i jeszcze często bez kasy.. i na co te super laski maja poleciec ich zdaniem?

Gość sdfgsdfgsdf
Bo was lasek jest więcej niż nas facetów to możemy sobie pozwolić na przebieranie :P

Gość olga21321903812
też prawda ,że czasem kobiety maja wygórowane wymagania, ale wiele kobiet jest atrakcyjnych i zadbanych,a próbują je wyrywać tacy ,że masakra.. ja moje koleżanki jesteśmy atrakcyjne ,a czasem taki facet do nas podejdzie i probuje poderwać swoimi szpanerskimi tekstami ,że smiech na sali.. Poza tym w Polsce cóż.. ,,ksiecia z bajki" to i tak prawie nie mozliwe jest znaleźć.. poza tym uważam ,że polskie kobiety są raczej zadbane przynajmniej w pewnym % ,a faceci wogóle

" olga21321903812 wymagają super lasek? nie rozumiem tego. nawet ci co na taką szans nie mają . mali brzuchaci i jeszcze często bez kasy.. i na co te super laski maja poleciec ich zdaniem?" Ale masz żal głównie o tą kasę? Bo ja w sumie nie rozumiem Polek. W Polsce lecą na kasę, a w U. K. dają dupy biednym, bezrobotnym emigrantom albańskim i ciapatom.

Gość sdfgsdfgsdf
olga21321903812 Pieprzysz głupoty :P no chyba że zadbanie o siebie rozumiesz poprzez chodzenie na solarkę i farbowanie włosów itd. Bo tak jak się przyglądam polką to w cale one nie odbiegają od polskich facetów,tylko to chyba najwyraźniej Ty masz zbyt wygórowane mniemanie o sobie i byś chciała nie wiadomo kogo,a sokoro tacy a nie inni podchodzą do Ciebie to coś musi w Tobie być że właśnie takich przyciągasz :P

Gość olga21321903812
Nie , podchodzą różni . W miare przystojni też bo super przystojnych to w Polsce nie ma ,albo są bardzo rzadko.. Ale ogolnie jestem uważana za ładna osobę ,a czasem podejdzie taki ,że pożal sie boże i oczekuje ,że od razu pojde z nim do łóżka..

Gość sdfgsdfgsdf
Hatsumomo san Hmmm co to znaczy, że jesteście atrakcyjne? Jolka Rutowicz tez jest atrakcyjna no I Jola też zadbana hehe

Oglądałaś Top model? widziałas jakie zaniedbane polki przyszły? (te z finału) i co dopiero styliści z nich zrobili? wsyobraź sobie, że w Kanadzie tak wystylizowane dziewczyny chiodzą na codzień. oczywiście nie wszystkie, ale sporo. Polki sa biedne i nie maja za wiele do zaoferowania facetom poza swoją postawą roszczeniową.

Gość olga21321903812
tzn ,że mamy powodzenie ogólnie u różnych facetów . Jola Rutowicz atrakcyjna? nie rozśmieszaj mnie

Gość sdfgsdfgsdf
olga21321903812 A w Polsce to może wiele super ładnych kobiet hehe Pierw spójrzcie na siebie a później piszcie o facetach w Polsce :P

Gość a moi znajomi Holendrzy
jak byli u mnie na wakacjach (3 kolesi) to powiedzieli, ze Polki sa brzydkie i wiecznie niezadowolone na twarzy, zero usmiechu i wieczny foch, ale za to figury maja ladne i to caly ich atut.

Olga, jeśl;i chcesz prowadzić konstruktywną dyskusję, to daj swoje foto i wtedy zobaczymy, czy faktycznie masz powody do takiego wywyższania się i wygórowanych oczekiwań. W Polsce jest dużo przystojnych i zadbanych facetów. Może nie u ciebie na prowincji.

Gość olga21321903812
w kazdym razie jeżdziłam po róznych krajach jak Szwecja, Niemcy , USA, Włochy ,Hiszpania , Grecja i pare innych i tam faceci nie dość ,że z charakteru są duzo fajniejsi to jeszcze o wiele lepiej wyglądają w porównaniu do polaków

Gość olga21321903812
fotki niestety nie dam bo wolę być tu anonimowa :P poza tym mam powodzenie na tyle ,że wiem ,że jestem ładna i nie potrzebuje sie dowartosciowywać :P

Gość sdfgsdfgsdf
olga21321903812 To jest tylko jedna opcja dla ciebie :P Znajdź sobie faceta nie polaka i nie narzekaj :P (najlepiej weź jakiego Araba i wyjedź z nim do jego kraju :P)

Gość olga21321903812
Pewnie ,że tak uważam ,że Polki generalnie są ładne . I podobają się obcokrajowcom własnie.. Jakbym nie wyjeżdzała nigdzie poza Polske to byscie mogli taki kit wciskać

Ha ha. Byłem w tych krajach poza Hiszpanią. Tamtejsi faceci wyglądają tak samo jak Polacy, niczym się nie różnią. Co najwyżej opalenizną i czarnym kolorem włosów.

Gość sdfgsdfgsdf
olga21321903812 Pewnie ,że tak uważam ,że Polki generalnie są ładne . I podobają się obcokrajowcom własnie.. Jakbym nie wyjeżdzała nigdzie poza Polske to byscie mogli taki kit wciskać Polki za granicą są postrzegane za łatwe i dla tego się tobą interesowali :P

olga21321903812 fotki niestety nie dam bo wolę być tu anonimowa poza tym mam powodzenie na tyle ,że wiem ,że jestem ładna i nie potrzebuje sie dowartosciowywać Bo jesteś podrywana? W Polsce nawet pasztety są zaczepiane przez facetów liczących na seks.

Gość olga21321903812
Polki za granicą są postrzegane za łatwe i dla tego się tobą interesowali - tak jasne , nawet zanim sie wogóle dowiedzieli ,że jestem z Polski?

Niektorzy Polacy sa fajni, ale wtedy okazuje sie ze maja niepolskie domieszki. Ogolnie jak taki jeden z drugim postanowi zadbac o siebie (w ich mniemaniu żel na włosy i idziemy wyrywac lachony) to jakoś gejowo wychodzi. Trzeba sobie przystojniaka zza granicy szukac, albo bez urody rodaka, ale z jakims charakterem.

Gość sdfgsdfgsdf
olga21321903812 Ale po tobie za pewne widać że jesteś polką,wiec nie musiałaś nawet słowa wydusić :P

Gość olga21321903812
,,Ha ha. Byłem w tych krajach poza Hiszpanią. Tamtejsi faceci wyglądają tak samo jak Polacy, niczym się nie różnią. Co najwyżej opalenizną i czarnym kolorem włosów."- To nie znasz się na wyglądzie facetów widocznie :P

Gość sdfgsdfgsdf
olga21321903812 Widać,widać tak samo jak Ty potrafisz pewnie zobaczyć jednego Włocha wśród tłumu polaków to tak jest też na odwrót :P

Gość olga21321903812
Włocha bym potrafiła po karnacji owszem :P pomijając już to ,że polką w 100 % nie jestem

Polecam Afgańczyków. Same zalety: obcokrajowcy, śniadzi, bez brzucha typu bears, i zajebisty charakter :D A Ci obcokrajowcy co ich wymieniłaś traktują Polki jako tanie pojemniki na spermę i nie wiążą się z Polkami na stałe. A nawet jak się zwiążą bo trafią na atrakcyjną dupę (rzadkość), to jej nie szanują, bo to laska z byłego bloku wschodniego lecąca na lepszy świat. Nikt na świecie nie szanuje Polek. W przewodniku dla brytyjskich turystów jest napisane, że Polki sa dość ładne i łatwe dla obcokrajowców, szczególnie tych z kasą. Można się z nimi zabawić juz za jednego drinka w klubie. I podane są kluby w Polsce, gdzie jest najwięcej takich łatwych amatorek. Polki uważane są na świecie za dośc urodziwe tanie dziwki. Tylko jest tam zaznaczenie, że są dość urodziwe, ale zaniedbane.

Gość gdyby natura przemyslała
w kazdym spoleczenstwie sa przystojni jak i mniej przystojni faceci .. To raczej nie ma znaczenia ...

Wow, ile tu "światowców" na kafe ostatnio.:p same Mietki ktore z każdego tematu zrobia gorzkie żale, bo Polki sa łatwe. Ola- za granica nawet najwiekszy pasztet ( chodzi o kobiety, bo naszych polskich frajerow nikt za granica nie ruszy) ma powodzenie. Ale to znaczy tylko ze masz wieksza szanse trafic na kogos fajnego, nie wszyscy to swinie:)