Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość batuty

Czy maz ktorejs z was ma prace zwiazana ze zmianami cisnienia?

Polecane posty

Gość batuty

Chodzi mi o takie zawody jak nurek,pilot itp Czy mialyscie problem z zajsciem w ciaze?

Gość batuty
i nikt? nie moge znalezc informacji na ten temat

Gość moj jest pilotem
mamy dwójkę dzieci

Gość moj jest pilotem
co chcesz wiedzieć?

Gość batuty
Chodzilo mi o to czy mialas problem z zajsciem w ciaze?:)Ile Twoj maz mial lat jak zodstal tata?Czy pracuje tak zawodowo tzn czy duzo godzin spedza w tej pracy?

Gość moj jest pilotem
o pierwsze dziecko staraliśmy się ok. 9 m-cy, ale w niektóre miesiące prawdopodobnie po prostu nie trafialiśmy, bo mąż często wyjeżdżał. Pierwsza córa urodziła się jak miał 37 lat. Wtedy już pracował od około 11 lat jako pilot, a od 4 na większych i bardziej intensywnie, czyli często 12 godz. dziennie. A Twój, lata czy pływa? :) I długo się staracie?

Gość batuty
eh to mnie pocieszylas z tym wiekiem tatkowym;) moj nurzy ale na duzych glebokosciach wiec sie troche martwilam ale na zapas bo jeszcze sie nie staramy;) ma 35lat

Gość moj jest pilotem
a to przynajmniej nie martwisz się o radary i promieniowanie :) druga córa urodziła się jak miał 39, a w zasadzie już zaczął 40, więc jak widać da się :) powodzenia :)

Gość batuty
tak mnie wszyscy straszyli,ze sie nakrecilam:O ale chyba pora wziac sie do pracy;)

Gość moj jest pilotem
a ciekawe na jakiej podstawie Cię straszyli? co za ludzie... znam małżeństwo, gdzie mąż ma "normalną" ;) pracę, a nie mogą zajść od 2 lat, więc to nie jest wyznacznik. ale jak i tak chcecie mieć dzieci, to lepiej wcześniej niż później :)

Gość batuty
mtka mojej kolezanki to wrecz powiedziala,ze on dzieci nie bedzie mial na pewno juz:Oi ze z tym zwlekaniem wrecz zabralam mu prawo do bycia ojcem:O rzeczywiscie pracuje na glebokosciach ale nie wiedzialam,ze moze byc z tego az taki problem wiesz najpierw chhcielismy sie dotrzec,dorobic,nacieszyc soba,dorosnac do rodzicielstwa

Gość moj jest pilotem
bez przesady. jeśli (czego mam nadzieję, nie będzie) byłby jakiś problem, to absolutnie nie wiązałabym go z charakterem pracy męża. swoją drogą, ludzie potrafią być wredni. niech baba zajmie się swoim życiem, swoją córką i ewentualnie jej dziećmi... tak czasem to mi się wydaje, że z niektórych zazdrość wylewa się wszystkimi otworami ;) mój mąż jest narażony na silne promieniowanie i się dało, ja mam chore nerki, a ciąże w zasadzie bezproblemowe. śmialiśmy się tylko, że pewnie nie ma szans na chłopaka :) nie przejmuj się gadaniem starych wiedźm :) trzymaj się cieplutko i do dzieła :)

Gość batuty
moj jest pilotem -fajna z Ciebie babeczka;)zarazasz optymizmem:0 dziekuje za odpowiedzi:) Dwie coreczki?:)

Gość moj jest pilotem
batuty-nie wiem, czy tu jeszcze zaglądasz. Dzięki :) Po prostu wiem, że jak się jest przed decyzją o dziecku, która nie jest łatwa i jeszcze ktoś nagada głupot, żeby wystraszyć, to jest ciężko. A przecież każdy ma swoją niepowtarzalną historię :) Tak, dwie córy-szkodniki. Ukochane dziewczyny tatusia :)

Gość moj jest pilotem
i tak sobie jeszcze pomyślałam, że fajnie macie, bo pewnie mieszkacie niedaleko morza... :)

Gość batuty
Tak mieszkamy nad samym morzem:)

Gość moj jest pilotem
oo, myślałam, ze już tu nie zaglądasz :) to macie super,rewelacja... szum morza... u nas z wody tylko skisła Wisła ;)