Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marsaaa24

Pomozcie-spotkanie z nieznajomym

Polecane posty

Spotkałam pewnego chłopaka w klubie, byłam po pracy ,nie zdażyłam sie nawet przebrać, chciałam zobaczyć się z kuzynką, której długo nie widziałam, poszlam mimo zmęczenia. Nie było wiele osób, az wszedł on z trzema innymi kolegami. Od razu zwróciłam na niego uwagę. Wiedziałam, że nie jest z mojego małego miasta . Usiedli w loży obok. Cały czas wpatrywałam się w niego a on we mnie,kontrolując każdy mój ruch. To było niesamowite uczucie.... Długo nie zapomnę jego pełnych ciepła oczu i tego wzroku skierowanego na mnie. Już dawno nic takiego mnie nie spotkało.Nie poczułam chemii do osoby całkowicie nieznajomej. Niestety nie udało nawiązać rozmowy, byli bardzo krótko,przejazdem wstapili do klubu czegoś się napić. Bardzo chciałabym go odnaleźć. Nie wiem jak.Nic o nim nie wiem. Załuję,że nie pobiegłam za nim jak wychodził i nie dałam mu numeru...on pewnie też załuje. Czy wiecie jak można odnaleźć kogoś kogo się nie zna? Pozdrawiam.

Gość FVFJKH VXJSDJSJUANAH
on na pewno przygladal sie tobie z ciekawosci i zadawal sobie pytanie - co za wariatka lampi sie na mnie caly czas :D

Całkiem możliwe,że patrzył na mnie jak na wariatkę,która się lampi na niego:) kto wie..:) jednak nie sądze i nie wymyśliłam sobie tego.. raczej twardo stąpam po świecie i uważam,że takie coś rzadko się spotyka.Ja miałam pierwszy raz.. Mega żałuję,że czegoś nie zrobiłam.Gryzie mnie to. Będę się kręcić w tym miejscu,ale niestety wydaje mi się ze on był przejazdem w moim miescie i to mnie przybija.

Gość a masz z kim?
jakby mu zalezalo to od razu poprosilby cie o kontakt, nie ludz sie dziewczyno, faceci sie nie czaja jesli kobieta im sie naprawde podoba a ty teraz bedziesz lazila wokol klubu? gratulacje ;)

Nie łudze się i nie będę łaziła tylko poczekam w środku:) Czasem są sytuacje w których druga osoba nie może Cie poprosić o kontakt tak po prostu.. Ja byłam z innymi kumplami z pracy. Nie znam gościa, który w takiej sytuacji poprosiłby dziewczynę o numer..nawet gdyby mu sie nieziemsko podobała. A ja wiem,że była jakas chemia..to sie czuje:)

Może znacie jakieś strony gdzie ludzie zamieszczają takie właśnie ogłoszenia..?czy ktoś był w takiej sytuacji?

Gość shsdjfhasdfhlkh
było magicznie i się skończyło, widać tak miało być, pozostanie miłe wspomnienie - i może właśnie dlatego jest takie wyjątkowe bo wiesz że już go nie spotkasz :) i dlatego ma szanse takim pozostać. życie to nie film, to nie jest komedia romantyczna gdzie nieznajomi spojrzą sobie w oczy a potem się szukają przez cały film by na końcu wyznać sobie wielką miłość :) spojrzenie to zbyt mało.. nawet na miłość od pierwszego wejrzenia to za mało ;P wydaje mi się że po prostu to ta chwila była wyjątkowa a nie ten facet, bo przecież faceta nawet nie znasz, to była tylko chwilowa iluzja, chemia, może obustronna, to fajnie i dla niego, ciesz się i miło wspominaj :)

Ale zostaje niedosyt! i niewiedza co moglo by byc gdyby... Wspomnienia sa super:) Co tu zrobic,zeby znowu sie spotkac..?hehe:)

Gość tak sobie wymyśliłam
Liczyć możesz tylko na cud... Ale cuda się zdarzają :D

Gość Cytrynkovaa
A może on był żonaty? Nic o nim nie wiesz.

'' a moze on byl zonaty'' co z tego :D zaden problem. a moze byl zonaty ale nieszczesliwy?

Gość aasdasdaeweawdwewdaw3wN
ale jestes despertaka! biegaj ze swoim numerem telefonu przy tym pubie, gdzie bylas. moze facet cie zauwazy. zal.pl!

Gość iiio
jak jak sie znajdziecie to sie znajdziecie a jak nie ...zapewne kafe nie czyta

Nie będę biegać z telefonem ale chciałbym go odnaleźć bo tylko ja wiem co się wtedy wydarzyło...:) Może żonaty, może nie.. właśnie chcę się przekonać:)

napisz do rmffm to oglosza ze go szukasz, ze spotkalas go tam i tam opisza wszystko dokladnie i powiedza. moze akurat slucha radia np w pracy lub aucie..

Nie wiem czy sie odważę na taki krok..Chociaz może być dobra zabawa:) a gdyby sie udało?:) Dziękuję za pomysł:) czy wiesz może jaki to program w rmf i kiedy nadają?

trzeba szukac na ich stronie, bo kiedys wlasnie sluchalam historii ze spotkal dziewczyne koles w tramwaju i jej szukal, i mowili ze na stronie rmfa szukac poszukiwany poszukiwana czy cos takiego ;)

a kiedy go nadaja to nie pamietam.. jakos kolo poludnia- po poludniu to bylo, ale moze roznie jest nie wiem, ze dwa razy to chyba slyszalam.