Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lihkh

pończochy na studniówkę, doradźcie

Polecane posty

Gość lihkh

hej, powiedzcie mi czy popularne są ponczochy beżowe ale z koronką czarną? bo mam czarny pas do pończoch, ale do sukienki nie pasują mi czarne pończochy (bo jest właśnie w niej sporo czarnego, i byłoby zbyt mrocznie) I myślicie, ze pończochy na studniówkę to odpowiedni wybór? bo ja nienawidzę rajstop, i nie nie mam chłopaka więc tu nie chodzi o wyglad ale o wygode po prostu. czy to moze zostać źle odebrane, wiecie pas+pończochy? bo niby trzeba do zdjęcia pozować z tą podwiązką glupią, i nie chcę wyglądać wulgarnie lub pretensjonalnie, a mam bardzo elegancką sukienkę

Gość Róża Luksembourgh
A może kupisz sobie pończochy samonośne ?? Beżowe i nie będziesz się stresować czarnym pasem z jasnymi pończochami ??

Gość lihkh
wiesz, mam samonośne ale boję się, bo ja chuda jestem i niby się fajnie trzymają jednak zawsze jest ta niepewność, tak na zwykła imprezę jakoś noszę ale tu nie wiem, a zsunięcie pończochy podczas poloneza przy jakiś 300 osobach to ostatnie czego pragnę i wiem, ze wlasnie na większe okazje lepiej pasy brać

Gość Róża Luksembourgh
Aha, jak uważasz :) aczkolwiek nie sądzę, żeby Ci się zsunęły, jak na imprezie skaczesz i nic się nie dzieje, to tutaj też nic nie powinno się stać. Najbardziej na widoku jesteś podczas poloneza, a potem to ..... wiadomo ;)

Gość lihkh
dzięki, jak mozna kupić z czarną koronką to tak zrobię, po prostu nie bardzo się orientowałam czy są przezorny zawsze ubezpieczony :D do foty postaram się tak zapozować, żeby pasa nie było widać :D chyba, ze wiecej dziewczyn będzie miało to wtedy ok będzie

Gość lihkh
koronke do ponczoch tak czy inaczej będzie z podwiązką widać więc musi być czarna, żeby jakoś po ludzku wyglądało