Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olenka-hmmm:)

co o tym myslicie dziewczyny?

Polecane posty

napisalam bo jakies mam dziwne przeczucie .. streszcze Wam cos powiecie co myslicie. 1. ostatni stosunek-1 styczen 2011 2. miesiaczka z odstawienia tabletek miala byc miedzy 1-7 stycznia( tabl bralam nieregularnie w tym cyklu;/) 3.od 7-11 dnia po stosunku-okropne bole brzuszka jak na okres z bolem jajnika wlacznia 4. 10 -18 dnia-plamienie. brazowe z malusienka kropelka krwi,z duza iloscia sluzu. krew byla tylko raz. pozniej byly to brazowe nitki w jakby plodnym sluzie. po 8 dniach ustalo. 5. test zrobilam po 16 dniach od stpsunku-dal wynik negatywny( byl to dobry test elektroniczny) 6. od tygodnia-spie gdzie nie stane..i pojawil sie dziwny bol piersi-bola sutki,sa takie mega wrazliwe,bola piersi-najbardziej od strony pach...nie wiem juz co sie dzieje... czy myslicie ze test dal zly wynik bo bylo za wczesnie??? mieszkam w uk...na konsultacje ginekologiczna nie mam szans. w przychodni lekarz powiedzial-jest ok..bez badania.czasami tak bywa.

Gość c.N.M
Jesteś w ciąży !!!!!!!!! huuuuuuuuuuuuuuuura, masz w brzuszku Pawełka albo Joasię !!!!!!!!!!!!!

aha ten bol brzucha malam taki dziwny ciagnacy ...nie umiem opisac dokladnie.jakby za chwile mialo mi cos stamtad wypasc...sory za porownanie...bo za estetyczne nie jest.no i do teraz od czasu doczasu czuje taki bol okresowy ale bardzo delikatny...no i te moje piersi sa jakby gorace..ciezkie:(

c.N.M ja bym sie cieszyla...ale powaznie myslisz ze to moze byc ciaza a nie skutek nieregularnie branych tabletek??i czemu test dal negatywny wynik skoro pisze ze wykrywa juz ciaze 3 dniowa( tj 3 dni po zagniezdzeniu)??????mialabym az tak niskie stezenie hCG????

Gość przykro mi mi
DZIEWCZYNO ZRÓ TEST A NIE ZAKLADASZ DURNY TEMAT WRÓŻEK TU NIE MA I JASNOWIDZÓW

Gość przykro mi mi
CZEKAJ DO DNIA 2 I DOPIERO ZRÓB TEST ALBO BADANIE Z KRWI BETA HCG

przykro mi8..jak do 2 nia??Ty chyba nie czytalas co ja napisalam...a po to jest forum zeby kazdy zalozyl taki teat jak mu sie podoba

podnosze temat