Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia w maju

w maju rodze synka i daje mu na imie Mieszko a rodzina mowi

Polecane posty

Gość mamusia w maju

ze wymylam i powinnam dac mu jakies normalne imie jak krzysiek czy grzesiek.a przeciez mieszko to typowo slowaiskie imie ,nie jak jakies brajany, natany i oliwiery........ czy uwazacie ze imie mieszko jest dziwne? ja znalam jednego w szkole byl bardzo fajny chlopak.

Gość brzdękolik
mają rację, nazwij go Smerfuś

Gość mamusia w maju
czy chłopiec jak sie urodzi, to od razu bawi sie swoim siusiakiem?

Gość a Mieszko naprawde tu mieszko
czy tylko przyjezdzo na jakis czas?

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrwwwwwwwwww
ja mam w rodzinie meszka, pamietam jak ciostka opowiadał, ludzie się śmali i jeszcze miał krótkie nzawisko na "M" .... GŁUPIO TO BRZMIAŁO... POMUyśl sobie co Ty myśłaś o gacetach z dziwnymi imionami...:/ niemęskimi z restza

Gość Jesus Quintana
lepiej brzmi MOSZNA

Gość Mariusz117
mieszko mieszko moj koleszko:) to byl przeboj za moich czasow. Dla mnie Mieszko sie podoba, na pewno lepsze od franka, stasia itp. Jak Ci sie podoba i Twojemu mezowi tez, to dajcie tak na imie dla synka :) Pozdrawiam Mariusz

Gość Yyyyyyyyyyy
Przecież współczesne polskie imiona są takie piękne.. A jeśli Ci nie pasują to dam przykład imion (a raczej nazwań, bo wtedy nie istniały jeszcze pojęcia imię czy nazwisko) z XII wieku: m.in. Bogdan, Sulen, Micherz, Matuł, Suluj, Gęba, Godziesz, Niesiebud, Gościrad, Łątek, Boguchwał, Bielec, Kuczek, Dalestryj, Radost, Dobruj, Kuzior, Ustalicy, Pąs, Paweł, Siedlik, Suta, Chocian, Kotek, Przewodek, Gwozdan, Chwalisz, Krobcza, Miłostryj, Żydowin, Bożek, Chociemir, Dąbrosza, Proszek, Kędzierza, Trąbka. No to możesz sobie wybrać. :P

Gość Stara baba już?
Bardzo fajne Imię.Nie takie oklepane.Znałam w swoim życiu tylko jednego chłopaka o tym imieniu,bardzo fajny facet. Mnie od zawsze podobało się imię Miłosz.I tak ma mój jedyny syn.Gdy byłam w ciąży z bliźniakami to dla chłopców miałam wybrane Marcel i Maurycy.Też rodzina miała obiekcje.No ale urodziły się dziewczynki i mają takie zwykłe ,popularne imiona.

Zygmunt August, Zygmunt August, król co miał gest i co miał gust :D Oglądaliśmy to na historii! :D:D

Gość ksjnd
ojej nie, ja bym nie chciala sie umawiac z facetem ktory ma na imie Mieszko

A ja chce nazwać dzieci Amanda i Anastazja, to mój facet też ma jakieś obiekcje :P A te imiona są przecież stare i dostojne :D