Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczony w stosunku

jak "oficjalnie zaingurować" związek?

Polecane posty

od jakiegoś czasu spotykam się z pewną dziewczyną. bywamy razem w kinie, na różnych uroczystościach itp. Gadamy długimi godzinami w realu i na gg. Obie strony czują do siebie ewidentną miętę. Choć nie bylo nic więcej niż krótkie pocałunki w poliki... Idąc razem nie trzymamy się za rękę. Ale do tej pory nie było oficjalnego "czy chcesz ze mną chodzić?" i wyznania uczuć. Kiedy najlepiej to zrobić, w jakich okolicznościach? KUpywać jakiś prezent? Proszę o jakieś porady jak tutaj to powinno wyglądać z mojej strony...... jest to moja ledwie druga dziewczyna (ale pierwsza to były czasy gimnazjum) i od razu dodam że nie mam wielkich doświadczeń damsko-męskich. Kolegów nie pytam bo powiedzą "kup kwiaty i zabierz ją do łóżka" itp. proszę bez szyderstw, podszywów i zawracania czterech liter

Gość aka sobie ja
proszę tylko nie żadne pseudo oficjalne 'czy chcesz ze mną chodzić?'. Ile masz lat autorze? :) Patrząc z mojej perspektywy - tj. kobiety - lepiej by było gdyby wszystko wynikło samo, takie pytanie jest śmieszne :) Albo chociaż sformułuj je inaczej :)

Gość aka sobie ja
zabierz ją na kolacje, do kina - co tam oboje lubicie :) a potem do dzieła :) takie rzeczy to i bez słów można wyrazić :)

Weź ją przytul, pocałuj .. Ona pewnie czeka na Twój ruch. Chyba nie chcesz czekać do usranej śmierci? Pokaż, ze jesteś facetem.

Gość facetprawdziwy
od zrobienia loda w windzie

Gość zabrzaninek
powiedz jej że bardzo ci na niej zależy i dużo myślisz o niej i takie tam potem to juz samo wyniknie

mam 20 lat, ona również

Gość żabka86
dokładnie, takie teksty były modne w przedszkolu :) mysle, że wsrod doroslych ludzi wynika to samo z siebie- jak juz ktos tu wczesniej pisal... no na pewno najpierw jest pocalunek i inne czułosci ale potem to juz sie wie ze ten ktos jest "twoj" i tyle :) powodzenia !

Gość taki jeden 123
"pocałunki w poliki" tu już moje o.O..weź ją chłopie normalnie pocałuj w usta ,a nie jakieś podchody robisz. Potem zacznij ją nazywać pieszczotliwie :skarbie słonko czy jak tam chcesz ..a jak jest jakaś możliwość i okazja do nazwania ją dziewczyną to to zrób...w sensie : "to moja dziewczyna XX" ,a to moj kolega YY" ..a łóżko to też twoja w tym rola po prostu małymi kroczkami zacznij ją podczas spotkań dotykać tu i tam i tyle....tylko że ja tak gadam gadam ,a ona ma cię już za kolege ..no ale musisz to sprawdzić i rób jak pisze bo jak dalej sie będziecie dałować w poliki to na bank zostaniesz jej kolegą do zwierzeń i wypłakiwania się w rękaw .więc masz jaja ? działaj

przytulić ją kiedy? jak siedzimy? czy jak stoimy? pewnie najlepiej to ją objąć na mrozie i zacząć całować? :)

Gość taki jeden 123
"zabrzaninek powiedz jej że bardzo ci na niej zależy i dużo myślisz o niej" nie słuchaj tego babskiego pierdolenia bo zostaniesz jej przyjaciółką ..teraz doczytałem masz 20 lat ..myslałem ze 16..to na co ty czekasz ? 20 letnia panna to już chce coś więcej niż pocałunki w poliki ..tak to jak się z koleżankami witam żegnam.

Gość femka84
tylko nie mów :czy chcesz ze mna chodzić. myśle że możesz z nią rozmawiać i powiedziec że zalezy Ci na niej itd myśle że ona wasze spotkania odbiera już jako związek, sam musisz to wyczuć

Gość zależy od osoby
a ile masz cm:)? jak wyższy od niej to usiadz na aucie;) albo się mocno schyl jak równi, obojetnie;) a jak niższy wespnij się na palce;)

Gość zależy od osoby
na mrozie ją przytul;) bo zimno;)

Gość taki jeden 123
"przytulić ją kiedy? jak siedzimy? czy jak stoimy? " jak przyjdą szwedy ;] Jak z nią łazisz to masz w chuj sytuacji w których możesz to zrobić no nie wiem zwróć uwagę jak się ona zachowuje czy się ociera jakoś "przypadkiem" jak rozmawiacie to jak stoi i sie patrzy w jakim kierunku jakie ma oczy czy sie lekko "świecą ,drżą " no kurwa zrób coś wymyśl coś...a pocałunki to same wyjdą w trakcie jakiejś zabawy ,,albo nawet pocałuj ją na pożegnanie w usta ...,a jak powie co robisz to powiedz" Całuję cie ..mam przestać ??" z uśmiechem na mordzie.

dodam tylko, że ona jest nieśmiała, ja może trochę mniej ale nie jestem żadnym macho...

Gość zależy od osoby
na mrozie ją przytul:) całowanie..zależy jaki mróz..moze byc dyskomfortowo;) ale jak siedzicie razem u znajomych na imprezie, kinie, kawiarni mozna sie całowac są takie intymne miejsca itp:)

we wzroście jest spora różnica - ok. 35 cm na moją "korzyść"...

Gość zależy od osoby
powiedz jej ciągle o tobie myślę. Nie śpię. Chciałbym abyś była moją dziewczyną. I już masz inagurację;)

Gość taki jeden 123
i chuj że nieśmiała ..to co ona ma cie pocałować pierwsza ?..ty to zrób i zobacz reakcje jak nie będzie protestować to ok ,a jak tak to zależy jeszcze jak. wtedy mały kroczek do tyłu żeby za moment zrobić 2 do przodu i spróbować znowu jak ze 3 razy nie wejdzie to daj sobie spokój i tyle bo ma cie w dupe. powiem tak jak będziesz zwlekał z tym wszystkim i się ociągał to ja Ci to mowie jak starszy i doświadczony kolega zostaniesz jej kolegą tudzież przyjaciółką.

Gość zależy od osoby
oj to ją przytul tak lekko potem mocniej:) i pocałuj w policzek na mrozie;) a całowac sie mozecie u ciebie, u niej, u brata, w aucie, na spacerze jak cieplej, w kinie itp wszedzie:)

Gość zależy od osoby
123 ale przeżywasz jakby to ty miał sie z nią całowac;)

Gość taki jeden 123
"i pocałuj w policzek na mrozie" tia ,a na końcu będziesz mogł ją pocałować w dupę ;]

Gość taki jeden 123
dobra rób w takim razie jak chcesz tylko nie płacz potem.

Gość kobieta z marsa
"proszę tylko nie żadne pseudo oficjalne 'czy chcesz ze mną chodzić?'. Ile masz lat autorze? Patrząc z mojej perspektywy - tj. kobiety - lepiej by było gdyby wszystko wynikło samo, takie pytanie jest śmieszne" A z mojej perspektywy, też kobiety, nie jest śmieszne. Ja potrzebowałam jasnej deklaracji ze strony mężczyzny, jakie ma zamiary wobec mnie, do tego stopnia, że po pewnym czasie, nie doczekawszy się żadnej deklaracji, sama zapytałam :p

Gość taki jeden 123
zależy od osoby "przezywam" bo widzę jakie głupoty piszesz i jak cie chlopak bedzie słucha to daleko nie zajedzie.

Gość miśka 1308
jak idzie razem np. spacer czy coś złap ją za rękę i zobaczysz:) jeśli jej nie zabierze jest ok:) a może to całowanie w usta zostaw na zakonczenie wieczoru, gdy ją odprowadzisz/odwieziesz.

a np. w czasie seansu kinowego jeśli złapię ją za dłoń i będę "gładził" swoją dłonią to też może być ok?