Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZasmuconaCiężarnaa

Spotkała mnie dziś niemiła sytuacja w tramwaju.

Polecane posty

Gość ZasmuconaCiężarnaa

Jestem w 7mym miesiącu, w pewnym momencie poczułam mroczki przed oczami, oblał mnie zimny pot i czulam ze musze usiasc. Osunelam sie na fotel przede mna, gdzie akurat siedziala jakas starsza kobieta. Proszę grzecznie czy mogłaby mi zejść bo jestem w ciąży i czuję że zaraz zasłabnę A ta jak się na mnie wydarła "Nie trzeby było się pierdolić to byś problemu nie miała" Miałam łzy w oczach, wysiadłam na najblższym przystanku, odpoczęłam na ławce, nabrałam świeżego powietrza i wrocilam do siebie. Ale przykro mi, ze tak się ludzie zachowuja.

Gość co sie stało?
nie wierzę.... szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeśli to prawda..... to nosz kurwa z kopyta starej kurwie przyjebać to mało!

Gość kaja'
nie wierze! starsza kobieta sie tak odezwala?

Gość ogrodyNatury
o kurde co za ludzie.. nie mam slow na to. biedna, nie przejmuj sie olej ta stara szmate:)

Gość Cornelias time
I nikt nie zareagowal? Jak bym takm byla, to by po ryju dostala, jeszcze pamietam jak to jest w ciazy :)

Gość betoniareczka
W ogóle sie tym nie przejmuj, takie prymitywy też chodą po swiecie. Kazdy normalny człowiek by w takiej sytuacji wstał, nawet gdybyś nie była ani cieżarna, ani podeszła w latach, ani jakas upośledzona - jak ktos sie osuwa, to znaczy, że mu sie dzieje cos niedobrego. Gdybym była swiadkiem takiej sytuacji, to nie bój się, tak bym temu kurwiszonowi zmyła głowę, że by do końca zycia zapamiętała.

Gość drftgyhujkcfvgbhn
ta baba wychowala sie w ludowej w komunizmie gdzie wmawiano ludziom ze seks to zgroza nie powinna ciebie dorpowadzac do lez bo na to nie zasluguje niewazne czy jestes w ciazy czy nie to nawet nie o to chodzi zle sie czulasz ktos kto ma serce by to wyczul i ci pomogl ale ludzie wychwani w komunizmie pozbyli sie serca juz na samym poczatku to ludzie kamienie kloty i beznadziaja http://www.youtube.com/watch?v=E-BO_Rb2gN4

Gość ZasmuconaCiężarnaa
Nikt na dobra sprawe nie zareagowal, jedynie jakiś chłopak zwrocil tej kobiecie uwage ale tez sie na niego wydarla, a potem nie wiem co bylo, bo wysiadlam... a byl scisk, ze nawet do przejscia sie musialam przepychac ze swporym juz brzuszkiem...

Gość zoszka
głupia du*na baba i jeszcze wulgarna w stosunku do kobiety w ciąży( Ta Pani ewidentnie Cie obraziła!), wyradzy szacunku dla tego chlopaka; nie dziwie sie skoro wszyscy się jej bali; Prawdziwi Mężczyźni zareagowaliby na pewno, dobrze że chociaż jeden się znalazł:). Przykro mi, że coś takiego Ci się przytrafiło🌼

Gość graanatta
kilka razy już natknęłam się na ludzi starszych, obu płci, chamsko się odzywających i dziwić się, że młodzież taka :)

Gość zdziwiona normalna
Na samochód cię nie stac i chcesz dziecko wychowac? Żałosne :-O

Gość :bazienka:
a co to za przywileje, jak ciezko znoissz ciaze to na dupie siedz a nie tramwajem jedził gdzie same mohery

mi o mało 70 letni dziadek dziecko by zabił ma jaskre a do kierowania autem sie pcha. Jak jeszcze sie darła na mnie to jak po policje zadzwoniłam i wyszło ze to ewidentnie jego wina bo nie widzi to mu jeszcze mandat wlepili za obraze hihi. W klatce tez mam takiego ktoremu wszystko nie pasuje,ze wozek stoi,ze dziecko idzie,ze klatka otwarta,ze ktos do nas dzwoni itd.Czekam juz kiedy umrze ale to chyba niepredko.Ale jak miał zawał to do nas najpierw leciał i kto mu pomagał? ano my. W ciazy jak bylam to takich sytuacji jak autorka miałam duzo,tyle ze ja nie daje sobie w kasze napluc i potrafie odpyskowac,raz mnie jeden taki mocher popchnał na poczcie to wezwalam policje.Na szczescie ludzie widzieli i zaswiadczyli ze mocherowej wina. Nie kazda kobieta w ciazy ma przywilej siedzenia w domu.Ja np musialam pozapłacac chodzby rachunki bo maz pracuje do pozna.

Gość ROZ_płacz
Co za żałosna baba...

Gość bo najgorsze są takie stare
niestety, pretensje się zgłasza do wychowania młodzieży, a zapominamy, że przykład płynie z góry. W takiej sytuacji należy prosić facetów o ustąpienie miejsca - ja kiedyś nie będąc w ciąży dostałam mroczków w tramwaju i poprosiłam faceta w średnim wieku (siedział najbliżej), żeby mi ustąpił, to się poderwał, a potem jak wysiadał to się dopytywał, czy na pewno wszystko już ok :)

Chciałas ciąży to teraz nies swój krzyz i nie wymagaj żeby inni ponosili konsekwencje twoich decyzji :)

Gość bnbnbhjjg
hahaha ale bajeczka..

Gość BLOND Egoistka
Jaka pierdolnięta kurwa! Pewnie jej matka akurat się "pierdoliła" z nieznanym nikomu alfonsem i z tego powstał taki problem jak ta stara kretynka. Szczerze nie wiem co ja bym zrobiła będąc w tym autobusie (chyba bałabym się zwrócić uwagę tej starej kurwie), ale jak bym siedziała na pewno bym ustąpiła i pomogła Ci dojść do wyjścia, a jakbym się nie spieszyła, to wysiadła z Tobą śa na pewno też takie osoby jak ja więc nie smuć się, mało jest takich śmieci, które stworzyły prostytutki mówię o tej pierdolonej starej idiotce z tramwaju. Większość ludzi odsuwa się pomaga itp to jest naturalne. Trzymaj się cieplutko pozdrawiam!!!!

Gość BLOND Egoistka
Vamos Śmieciu. Jak twoja stara, która podejrzewam jest kurwą więc ojca nie znasz chciała ciąży to niech niesie teraz swój krzyż i utrzymuje całe życie takiego nieroba jak ty który zamiast spotkać się teraz np. z kolegą przesiaduje na babskim forum hahahahhahahah Wypierdalaj stąd:)

Gość ZasmuconaaCiężarna
"Na samochód cię nie stac i chcesz dziecko wychowac? Żałosne " A co jak mnie na samochód nie stać, to nie mogę dziecka mieć ?? Samochodem jeździ mąż do pracy, a ja mam takie samo prawo jeździć tramwajem, jak inni. A ciążę znoszę dobrze, pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło przez całe 7 miesięcy ciąży. Zresztą zdarzyć się to mogło każdemu, nie tylko w ciązy.

Gość ZasmuconaaCiężarna
A czy ja kogoś proszę o ponoszenie konsekwencji moich decyzji ??? Bardzo jestem szczęśliwa, że będę miała dziecko. Nie wymagam żadnych wielkich przywilejów. Nigdy się nie wpycham w kolejkę, no chyba, że ktoś sam zaproponuje. Już będąc w ciązy sama pomagałam raz starszej pani wysiąść z tramwaju z siatami. Pierwszy raz zdarzyło mi się że zasłabłam, prawdopodobnie dlatego, że był tłok. Zdarzyć się to mogło każdej osobie, uważasz, że nie należy w takiej sytuacji ustąpić, czy pomóc ? Zastanów się 2 razy,zanim coś napiszesz. Przez takich ludzi, jak Ty nasze społeczeństwo jest pozbawione elementarnej kultury.

Gość taktematycznie
Mnie dziwie, że w ogóle jako kobieta w ciąży musiałaś stac w tramwaju i że wcześniej nikt nie pomyślał, żeby Ci ustąpić, skoro masz już widoczny brzuch. tak czy inaczej, nie przejmuj się, to jakaś stara nieszczęsliwa, zgorzkniała baba :)

Gość ale to ze sie pierdolila to
nie znaczy ze od tego pierdolenia sie kazdy ma jej miejsca ustepowac zeby rozpchana cipe posadzila na siedzeniu