Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tola fasola

Ale mnie wkuuuuuu*****wia teściowa

Polecane posty

Nie wytrzymam dluzej z ta kobietom,ostatnio z mezem planujemy zmiane samochodu, poprostu teraz mamy małe a w lipcu rodzi sie dziudzius i potrzebowalibysmy kombi,to ta małpa stwierdzila, ze nie bedziemy mieli z czego dołożyc do nowego,kuźwa czy ktoś ją pytal o zdanie w zyciu mi nie dala nawet widelca, ze juz nie mowie zeby do czegos dolozyla.Ale coś jej w glowie zaswitalo, ze sprzedajemy stare auto i dzwoni do męża czy w takim razie jak sprzedajemy tamto (zapowiedzieliśmy, że dopiero kupimy nowe, najwczesniej w lutym, jak mąż dostanie w pracy 14-stkę)to czy pożyczymy jej 500zl, za godzine dzwoni drugi raz, i mowi, ze ona to przemyslala i potrzebuje 1000zl wczoraj przyszla do nas ,coś zeskanować na PC i patrzy na mnie a ja sobie leze i na tv patrze, to mi powiedziala, hmmm ty znowu lezysz, moze bys na spacer poszla, a nie kisila sie w domu, ch****j ze niewie co robilam wczesniej i czemu leze, ale to moja sprawa co robie w domu pomyslalam , przemilczalam.Wieczore maz poszedl do niej coś tam zanieść to sie wredotka zapytała czy zwlekłam się już z łózka bo jak tak dalej pojdzie, to sie nie podniose Wrrrrr musialam się wyżalic......:)

kochana wiem, jaka moj maz dostaje premię, ciekawa jestem czy ty jestes taka poprawna ortograficznie, zenada

z tego co się orientuję to moj mąz od lat dostaje 14-stkę ,pracuje w górnictwie a tam płaca wlaśnie takie premie

no to 13 natkę sie dostaje , bo ja tez kobieto ja dostaje . jak nie pracujesz to nie wiesz.

Gość ale świrowanie
w ciąze zaszła i od razu kombi kupują :o Autobus sobie kup, albo TiRa z przyczepką bo się w trójke do normalnego auta nie zmiescicie... Boże jaka wiocha :o

Gość granatowakroowa
autorka ma rację dostaję się 14.Mam znajomych w gornictwie to wiem

Gość martaxms
Aj cos ty sie czepila, czy to wazne czy 13 czy 14, dziewczyna ma inny problem...

Gość Milosz____
Dostaniesz 14stke, jak swinia niebo:P 4 kwietnia dopiero :P

Gość k_i_k_a
Ludzie jesteście beznadziejni. Kobitka chce się wyżalić, a wy się czepiacie, że kombi kupuje, że nie wie jaką premie dostaje jej mąż. Co wam do tego?

Gość sdfgrgrggr
Szkoda, że Ci teściowa nie poradziła, żebyś się cofnęła do podstawówki.

Gość ale świrowanie
ironii, a nie ironizmu!!!!! żadna ironia, smieszy mnie takie cudowanie, dziecko w drodze to od razu trzeba kombi kupic... Jakbym miała wydawać 40 czy 50 tysięcy na zmianę auta tylko dlatego zeby miało większy bagażnik bo ma mi sie dziecko urodzic to chyba byłoby mi szkoda...

Gość grrrrrr.
nie mowi sie "ironizmu" tylko "ironii".... no ale z taka kobietOM jak Ty lepiej nie dyskutowac :D :d

aj aj dużo zgryzoty na tym forum ,jak tylko człowiek napisze ,ze stać go na to czy owo to już pełna pogarda zgryźliwość, zrobiłam gafe z jednym słowie, no to trzbe bylo się przyczepić, ciekawa jestem czy te zgryźliwe kobietki, są aż tak bardzo poprawne gramatycznie o ortograficznie, zeby kogoś innego pouczać,ale niebawem,same zrobią jakąs gafę:)

Gość Milosz____
ja tez mam kombi ale ze wzgledu na to, ze lubie wozic jego duża ilosc. A dziecko tem mamy w drodze, takze autko sie przyda:)

Gość ale wy sie pierdol czepiacieee
chce to sobie i kupi 5 busow, tesciowej gowno do tego a jak tesciowej gowno to wam tym bardziej wspolczuję autorko tesciowej, radzę nie pozyczac kasy tym bardziej ze teraz przyda wam się kazdy grosz

Gość atorko srorko
analfabetka jebana wypierdalaj

powiem jedno jesteście żałosne proszę ironizmu ironizmu ironizmu ironizmu......ale poczekajcie drogie mgr inż. wy tez piszecie różne posty żebym nie musiała tu czyjejś wypowiedzi wkleić

Gość bywa i tak....
wiec trenuj asertywnosc na tesciowej. Mow je to co myslisz ale tak by nie zranic uczuc. Badz uprzejma ale twarda...wiem cos o tym i dziala. Jak jej pozwolisz na komentarze i dyrygowanie to wejdzie ci na glowe i dopiero bedziesz miala meksyk. Widze ze niektorzy internauci to gorsi od twojej tesciowej...ale na szczescie tych mozna ZIGNOROWAC ;) Pozdrowionka

z moją teściową to jest tak, kupili 3 auta w życiu z czego najdroższe za 4tyś zł, więc dla niej jest to dość emocjonujace , że my chcemy teraz kupić auto, i wcale nie za 40 czy 50 tys. jak to ktoś napisal wczesniej, tylko za 12-13tys, mamy sporo wydatkow, ale to juz nawet nie chodzi o to,tylko wkurwia mnie to ,ze w zyciu nie dala mi złotówki a chcę mi mówić na co mnie stac a na co nie

a jeszcze dorzucę do tej 14-stki, artykuł jest ok, ale opowiada ok KHW a mój mąz pracuje w KW s.a. i to jest zupelnie inna spółka ,a tutaj raczej niema mowy o tym,zeby 14-stki nie byly wyplacone na czas:)

Gość antena satelitarna
ale wy jestescie pojebani :O kobieta sie wyzala ze ma tesciowa wredna, a wy najazd na nia :O pojeby :O autorko - cóż, niestety ten typ tak ma a najlepsze co mozesz zrobic to wlasnie przemilczec... i nie denerwowac sie bo w twoim stanie niewskazane :) tesciowej nie zmienisz, musisz przywyknac.. jednym uchem wpada drugim wypada :)

Powiedz teściowej ,żeby zajęła się sama sobą...Moja była teściowa też się ciągle wtrącała w nasz związek, i na dobre jej to nie wyszło...:-o