Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystka1991

prezentacja maturalna

Polecane posty

Gość maturzystka1991

Czy na tym forum jest ktoś kto podejmie sie napisania lub ma do sprzedana prezentacje maturalną.Temat to:Konflikt pokoleń w literackim przekazie różnych epok. Zaprezentuj na wybranych przykładach.

Gość do roboty śmierdzący leniu
🖐️

Gość maturzystka1991
mogę też w zamian za to oddać swoje noszone majteczki :classic_cool:

To nie jest trudny temat. Nie warto samemu napisać? Za taką pracę będziesz musiała zapłacić od 60 do 120 zł.

Gość Kobieta z pytaniem
Napisanie pracy to jedna trzecia sukcesu najwazniejsze zeby ja ladnie przedstawic a to ciezkie jak sie jej samemu nie pisalo:) Ja napisalam prosta prace i wydawalo by sie ze za prosta ale fajnie ja zaprezentowalam zrobilam prezentacje multimedialna i dostalm 20pkt:)

Gość maturzystka1991
widze że komuś bardzo sie nudzi że sie podszywa pode mnie lub chyba cierpi na brak inteligencji oraz że stać go na komentarze natak niskiego poziomu.

Gość polska jenzyka ćenszka jenzyka
a na co ty cierpisz, skoro nie umiesz napisać prezentacji w języku ojczystym? brak inteligencji, niski poziom, czy dysmóżdże?

Kultura -> ja już swoja w tym czasie miałem prawie całą napisaną i wszystkie lektury do niej przeczytane

sprawdziłem i swoja pracę miałem już w pełni skończoną (czyli nic nie zmieniałem w niej) na miesiąc przed maturą ustną ;]

Gość maturzystka1991
polska jenzyka ćenszka jenzyka- może i nie umiem napisać prezentacji ale nie zniżam się do poziomu innych ludzi i nie obrażam ludzi których nie znam i o których nie mam bladegopojecia

Kulturko -> poza tym po co czekać na koniec? tak jak mój znajomy pisał prace we 2 dni przed i ledwo zdał bo nie nauczył się jej dobrze a na egzamin przyszedł niewyspany

Gość maturzystka1991
zaczelo sie od nudy ,zaczelam przegladac moj paszport i zaglebilam sie w jakies dziwne mysli ;jeszcze do tego mialam zatyczki do uszow stwierdzilam ,ze calkiem ładnie wygladalam gdy mialam 12 lat. wiec nie wiem dlaczego ale zaczelam stekac i lizac po tym zdjeciu w miedzyczasie weszla mama i jako ze mialam zatyczki nic nie slyszalam i nie zauwazylam jej, wiec lizalam swoje zdjecie tak przez dobra chwile

Gość ja sie podejmę :)
ja sie podejmę napisania pracy. Pisałam swoją 5 lat temu 19 na 20 dostałam.

Nie mówię o czekaniu na ostatnią chwilę (nie da się nawet bo nauczycielka nas pogoni, juz zaczęła), ale po co nadgorliwość :D Zresztą ja się np. do szkoły na bieżąco nie wyrabiam (ok, jestem leniwa, i to ma wpływ) ale mamy po prostu rzeźnie ze wszystkiego a co dopiero prezentacja :D Muszę lektury przeczytać, bo mam ich sporo i dopiero potem wybiorę te na podstawie których jakaś koncepcja mi się wyłoni:)

mam dużo wiadomości na ten temat pisałam podobne prace( również po angielsku) studiowałam filologię. Mam nadzieję, że nadal jesteś zainteresowana bo moja oferta jest poważna daj znać a podam ci maila lub gg i tam dogadamy szczegóły

Gość fhfgh
Ci co nie chcą samemu napisac prezentacje na j. polski to lenie. Moja koleżanka dała do napisania prezentacje i dostała 20 punktów, ale pisemnego nie zdała hehe :)

Kulturko -> bo się obrażę ;D nauczyciela od polskiego obawiała się czy zdam maturę z tego przedmiotu a nie lubiła mnie zbytnio i zdałem pisemną na 53% a ustną na 75% :P co do lektur to raczej jak najszybciej czytać jeśli to są grube powieści ;]

Poezje romantyczną mam, to niby nie dużo :) U mnie większy problem ze stresem, bo może zarozumiale, ale myślę, ze zdam dość dobrze ;) Na rozszerzeniu jestem to też inaczej :D Ale fakt zacząć czytać powoli by się przydało

najlepiej zacząć jak najwcześniej :) a na rozszeżeniu pewnie też bym sobie poradził tym bardziej ze na podstawowej pisałem temat o porównanie 2 wierszy z tym że jeden był nie przerabiany w szkole ;]

haallloooo jesteś maturzystko?? czekam na info od ciebie

"najlepiej zacząć jak najwcześniej a na rozszeżeniu pewnie też bym sobie poradził tym bardziej ze na podstawowej pisałem temat o porównanie 2 wierszy z tym że jeden był nie przerabiany w szkole ;]" No to już wiemy Levi dlaczego nie napisałeś na 100 %. Za orty Ci odjęli pkt :p Ps. Ja swoją pracę pisałam dzień przed maturą ustną i zdałam na 100%. Jeżeli wybierasz interesujący Cie temat to i bez napisania pracy zdasz maturę.

niewyrabiajaca -> z pisonią to ja mam problemy :P co do pracy to jeśli się chce i temat ciekawy to można zdać na 100% (przy założeniu że się zna lektury)

Widać Levi, widać... Dlatego maturzyści mają wybór tematów a nie są one im narzucane,żeby wybrali to, co ich interesuje. A jest tak,że 20 osób w klasie rzuca się na temat matki a potem płacz,że trudne pytania były. No wybaczcie, ale wszyscy tych samych pytań nie dostaną. A wystarczyłoby wybrać temat np. ojca lub taki, którego nikt nie wybrał i masz już plusa, bo pytania łatwe dostaniesz, bo nie muszą siedzieć i nad nimi myśleć zbyt długo, skoro tylko jedna osoba ma taki temat.

ble "w" zjadłem a słownik nie wyłapał tego ;] w mojej szkole była taka zasada że nie dublujemy tematów i to się dobrze sprawdziło