Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny romantykk

TO SMUTNE iz duzo dziewczyn odrzuca szczere uczucia ze strony wrazliwego

Polecane posty

Gość smutny romantykk

romantyka bo niby koles za nudny, za grzeczny, za malo przebojowy zamiast tego wybieraja one wygadanego, przebojowego chama i potem narzekaja ze je zdradza i zle traktuje taki romantyk, czesto napisze cos milego na forum, kobiety mowia potem, tzn pisza "eh zeby bylo wiecej takich facetow jak Ty" ale w reczywistosci by na niego nie spojrzaly, bo nie ma tego cos :( wiec to ze moglby dac im wiele milosci juz nie ma znaczenia :(

Gość chrupekdupek
Sczerze? Jeszcze nigdy nie spotakałam takiego jak Ty. Zawsze sami macho którym w głowie jedno. Chociaż nie, przepraszam. Znam jednego. Jest gejem;) Po prostu chyba romantyczni faceci szukają przebojowych dziewczyn które wiadomo czego potzebują w życiu...

Zgadzam sie, jednak własnie często to oni niewłaściwe kobiety wybieraja, mam takiego brata, i on same idiotki sobie brał. I jęczał że mu źle, bo ona takie owakie, a jak doradzano mu te spokojniejsze to sam jeczał i zarzucał im to co zarzucano jemu.

Gość trdenomierzełe
Niestety jedno z dwojga musi mieć szaleństwo w oczach (lub świąd w dupie) bo inaczej to jest nudno.

Gość meskie cioty co niczego
w zyciu nie osiągną nie są mile widziani. Przetrwają tylko silniejsi.

Gość GLOOOODNA
widzieliscie mojego kundla? :p zabłąkał sie pomiedzy topikami :p

Gość ajawamcospowiem
nie nie nie, absolutnie nie zgadzam się ze stwierdzeniem, że romantyk to od razu męska ciota... poza tym znam mnóstwo facetów którzy z zewnątrz wyglądają na chamów a w rzeczywistości jak się ich lepiej pozna można dojrzeć w nich tę wewnętrzną wrażliwość i romantyzm :)

Gość trdenomierzełe
a co by było w tym słowniku?

Gość chrupekdupek
Faceci! romantyzm to nie wstyd! okażcie trochę uczuć swoim dziewczynom! Dla każdego romantyk to od razu ciota. eh. co za czasy.

Gość lubię thrillery
albo cos z tym zrob albo przestan jeczec :classic_cool:

Gość ajawamcospowiem
śmiej się śmiej, niech ci to na zdrowie wyjdzie :)

Gość chrupekdupek
Jak z zewnątrz jest chamem to w środku także.

Gość ankafiranka
głupot pieprzenie, może być wrażliwy, i romantyczny, ale przede wszystkim ma być MĘSKI. A po co dziewczynie taka popierdółka, co to nawet odezwać by się nie umiała,gdyby na wieczornym spacerze zaczepiła ich banda dresiarzy? A to, że chłopak jest wygadany i przebojowy=źle traktuje dziewczynę? Hah, musisz mieć duuuuużo kompleksów.

Gość chrupekdupek
Bo kobiety ślepo wierzą w to że miiiiłość zmieni wszystko. Otóż nie! Może pomóc w zmianie czegoś co dana osoba chciała już w sobie kiedyś zmienić ale na pewno nie wszystko od podstaw. Ponadto jaki sens jest brać sobie kogoś kto nam nie odpowiada z nadzieją że się zmieni? Moim zdaniem żaden.

Gość oooo sosssssssssssssssss
pamiętam jakiś temat, co tam były takie smieszne zdjęcia :D Ale nie mogę go znaleźć :( Jestem z tego powodu smutna :(

Gość ewelinciasksfdfdd
facet moze cham, ale ma przynajmniej wyglad, robote, dba o siebie a nie biadoli przed kompem

Gość chrupekdupek
Niektóre lubią na ostro. Przylej patelnią, dowal łychą i na kolana kobieto. Ludzie:P

Gość komunistaaa
Baby tak mają. Zakochują się w żonatych, innym wydaje im się, że swoją zajebistą osobowością zmienią w anioła każdego chama, normalnie jak lemingi. A później co druga tu jęczy że ją chłop nie rozumie albo jeszcze lepiej leje. Zresztą kogo to obchodzi ja wiem jaki mi pasują a reszta nieważna ...