Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doświadczona życiem....

Chce uratowac swoja wnuczke!??? Popelnia wielki blad.

Polecane posty

Mam 61 lat i wlasnie moja 18letnia wnuczka urodzila kilka miesiecy temu dziecko. Bardzo ja kocham i nie chce by zmarnowala sobie zycie tak jak moj syn i jego zona. Probowalam przekonac swojego syna by przekonal swoja corke zeby oddala dziecko do adopcji, gdy ona byla w ciazy myslal tak samo jak ja ale po urodzeniu dziecka zmeinil zdanie. Jak go przekonac by wymusil na corce by zrzekla sie praw rodzicielskich?

Gość adaq
dlaczego ma się zrzekać? Ja znam matki, którymi zostały mając 16 lat i sobie radzą. Najważniejsze to mieć wsparcie w rodzinie, ale widzę, że ona nie ma.

To nie jest prowokacja, prosze bardzo powaznie o jakies rady. Musze ratowac ta dziewczyne przed popelnieniem najwiekszego bledu w jej zyciu. Chcialam ja namowic na usuniecie ciazy ale wtedy bylo za pozno.

Gość zabytkowa książka
fajna prowokacja

Gość Wicuś Trzepałkiewicz
taką Babcię to tylko wsadzić do klatki i wozić od miasta do miasta i pokazywać na targowiskach a ludzie będą rzucać kamieniami

Zadna prowokacja, ja chce tylko jej dobra. Nie chce by musiala sie meczyc z dzieckiem. Chodze za nia i namawiam ja by zmienila swoja decyzje, teraz czasy sie zmienily i to nie jest wiek na rodzenie i wychowywanie dzieci.

Gość jolka121212121
to czemu swojego pani nie usunęła????????????/

Ja juz bylam mezatka, co prawda urodzilam bardzo wczesnie ale wtedy byly inne czasy. A moj syn musial zrezygnowac z tylu rzeczy gdy urodzila sie wnuczka, musial isc do pracy i zostawic studia bo mial obowiazek zajac sie utrzymaniem rodziny a moja synowa zostala w domu przy dziecku i tez zrezygnowala ze studiow.

Gość lob
Babciu to ja twoja wnuczka, wracaj babka do łóżka bo na starość doszczętnie zgłupiałaś , jak cię zaraz nie zobaczę w łóżku to będzie rano lanie ! ____ http://tnij.org/j39d

Gość jolka121212121
trzeba wziąść odpowiedzialność za swoje czyny. Pani chyba nikt nie proponował aborcji

Gość ddddoooodddd
a co u was to rodzinne, ze robicie dzieci przed 20-stka?

Gość A babcia to bardzo zapoznana z
Kafe widać. Już babcia wie po samym 0/10, że chodzi o prowokacje ?

Gość lob
Nie słuchajcie babci ona głupoty wypisuje , pewnie znów tabletki pomyliła, na starość jak z dzieckiem :? ____ http://tnij.org/j39d

Gość 222222
a gdzie jest ojciec tego dziecka??????????????????/

Gość wera1111111
hahahha

Gość bisajummmm
:D:D:D:D:D dobra senioritta z ciebie;)

Moj syn i synowa popelnili blad. Syn poszedl do pracy by utrzymac rodzine, synowa rzucila studia i zajela sie dzieckiem. Ja nie mialam zamiaru sie wnuczka zajmowac i prawnukiem rowniez nie bede. Co prawda synowa miala do mnie oto pretensje ale ja uwazam ze jak ktos sobie posciela tak sie wyspi, teraz ona powinna zrobic wszystko by corka miala lepiej od niej. Gdy ja urodzilam bylam juz mezatka. Ale wtedy byly inne czasy.

Gość lob
oj babcia babcia z tobą to naprawdę jak z dzieckiem, idź spać bo ci neta odłączę !!!! raz raz ____ http://tnij.org/j39d

Gość 222222
babciu, a gdzie jest ojciec tego dziecka???????????? on chyba też ma coś do powiedzenia w tej sprawie..........

Gość jolka121212121
Jakbym miała taką babcie to bym się chyba załamała...

Ojciec tego dziecka bedzie mial sprawe o alimenty w sadzie bo od mojej wnuczki odszedl.

Gość lob
dajcie babci spokój!!! gadu gadu gadu gadu a ja ją po całym pokoju ścigam bo się nie chce położyć do łóżka ____ http://tnij.org/j39d