Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annnnnaa30

Czy ludzie w Warszawie zwracaja uwage na wyglada?

Polecane posty

Gość annnnnaa30

Jade an szkolenie do Warszawy , nie stac mnie na nowe ciuchy bo bylam przez rok bezrobotna , wiec biore te ciuchy ktore mam i mam taki glupi problem ze moze bede sie czula gorsza, ze tam ludzie chodza w markowych ciuchach a ja jak Kopciuszek? Czy sie myle?

Gość annnnnaa30
sorki mialo byc ze na wyglad ale cos mitu klawiatura nawala chyba

Gość liczy sie metka
generalnie to w warszawie liczy sie metka i co kto za ile przykro mi

Gość annnnnaa30
no tak wlasnie to postrzegam, ni trudno bede sie czula jak biedaczka no ale nie bede teraz kasy wydawala na nowy plaszcz i wogole

Gość tesknie...
nie przejmuj sie, nawet nie wiesz jak flejtuchowato ubieraja sie mieszkancy Wawy9 celowo nie pisze warszawiacy bo zadni z nich warszawiacy). Kochana, najwazniejsze abys wygladala czysto i schludnie, no i bez podarc, a w czym? to juz zupelnie kwestia gustu, byleby dopadowane do sytuacji, rozumiem ze jak szkolenie to stroj bardziej oficjalny a nie sportowy. Jechalam dzisiaj komunikacja miejska i uwierz mi faceci wszyscy wygladaja tak samo czyli brudne powyciagane dzinsy byle jaka kurta i plecak, a kobiety roznie, zdarzaja sie bardziej zadbane ale wiekszosc tez tak samo: dzinsy i kurty puchowe.

Gość liczy sie metka
przestan pieprzyc ze tak wygladajo no chyba ze jezdzisz tramwajem z obozowej na koło to moze i tak jest

Gość piianananania
daj spokoj ne wszystkich stac na metki , po ulicach pelno ludzi przecietnych, olac to

Gość xxxxxxyyyyyzz
ja to w sumie nie rozumiem noszenia metek ze tka to nazwe , ja mieszkam w Gdanksu i nie zwracam na to uwagi, co mnie to obchodzi ze ktos wydal na kozaki 600 zl czy na plaszcz 1000 dla mnie to glupota

Gość liczy sie metka
jak ma to niech sobie wydaje tez mnie to nie interesuje

Gość skkss;s;s;
ja mysle ze ludzie sie ubieraja jak chca a jak tos sie podprzadkowuje wydawaniu kasy zeby miec cos super drogiego i markowego to jego sprawa

Gość fx2fx
w Warszawie, to nie ma znaczenia. Ludzie zabiegani, nie zwracają uwagi na wygląd innych. To aczej na wioskach i małych miasteczkach wszyscy się obserwują wzajemnie i komentują. Tu nikt nikogo nie zna.